Beste Accuboormachine 2021 - Top 5

Laatste ge-update in door Jasper

Klussen, een schilderij ophangen, een nieuwe kast monteren, een hek voor je tuin maken. Met de beste accuboormachine zijn deze klussen zo gedaan. Met de meeste accuboormachines boor je makkelijk gaten in hout en metaal, zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Voor stenen, tegels en beton kun je beter op zoek gaan naar de beste accu klopboormachine. Die heeft vaak meer kracht en dankzij de klopfunctie kom je beter door hard materiaal heen.

Hoe gebruik je een accuboormachine?

Accuboormachines gebruik je met een oplaadbare accu en verwisselbare bitjes en boortjes. Soms worden deze meegeleverd met de boormachine, maar soms ook niet. Bij sommige boormachines stel je het koppel in tijdens het boren, zodat je de kracht op de boor kunt variëren. Er zijn ook accuboormachines met versnellingen waarmee je de snelheid van de boor makkelijk instelt. Handig als je een mooi schuurtje wilt bouwen om bijvoorbeeld je bladblazer en barbecue op te bergen.

Hoe kies je de beste accuboormachine?

Wat is een goede accuboormachine? Dat vraag je je misschien af. Een goede accuboormachine herken je aan een hoog toerental, een groot koppel (tussen 30 en 60 Nm) en veel gebruiksgemak. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan een stevig antislip handvat, een laag gewicht en de mogelijkheid om snel bitjes en boren te verwisselen. Kijk voor meer informatie ook even in onze Koopgids.

Wij hebben voor jou een top 5 gemaakt van accuboormachines. Gebruik deze om een keuze te maken uit het grote aanbod van boormachines. Wij hebben elke machine grondig getest en ons oordeel verwerkt in deze top 5.

# Product Max. koppel Aantal accu’s Gewicht Prijs v.a.
1 DeWALT DCD777S2T
Beste accuboormachine
65 Nm 2 1,5 kg € 154,99
2 BLACK+DECKER BDCDC18BAFC
Beste schroefboormachine
30 Nm 2 3,1 kg € 92,00
3 Bosch Professional GSR 18V-55
Beste professionele accuboormachine
55 Nm 3 1,2 kg € 264,00
4 Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox
Beste accu klopboormachine
38 Nm 2 1,1 kg € 149,99
5 Makita DDF485RFJ
Beste Makita accuboormachine
50 Nm 2 1,5 kg € 244,99
Laatste prijs-update: vrijdag 5 maart 2021
Jasper van Campen
Door: Jasper
Jasper is samen met Joel verantwoordelijk voor de categorie Elektronica.

Socials: Jasper
LinkedIn - Facebook - E-mail