Philips Air Cooker | De nieuwe manier van koken

Laatste ge-update in door Jasper

Heb je niet zo veel tijd voor het bereiden van een originele én gezonde maaltijd? Of ben je nu eenmaal niet zo’n keukenprins(es)? Philips heeft een nieuw keuken apparaat ontwikkelt waarmee iedereen in de keuken kan koken, stomen, braden en nog veel meer. Met de Air Cooker kun je nieuwe maaltijden ontdekken én jezelf tijd besparen. 

De Air Cooker communiceert met de handige Nutri app waarop jij recepten kunt uitzoeken. Vervolgens hoef je zelf alleen maar de ingrediënten in het apparaat te stoppen. Jij kunt dus genieten van jouw vrije tijd, terwijl de Air Cooker zijn werk doet. 

Is de Air Cooker klaar? Door middel van de NutriFlavor Technologie eet jij niet alleen een lekkere maar ook nog een gezonde maaltijd! Hieronder kun je alles lezen over de NutriFlavor Technologie, de Nutri app en de kwaliteiten van de Air Cooker.

Door:
Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing en is, naast zijn vriendin en dochter, ook verliefd op SEO. Daarnaast schrijft hij ook voor de website.

Hij heeft communicatie- en multimediadesign gestudeerd en ook meerdere cursussen over marketing gevolgd. Verder komt hij jaarlijks bij de SEO Benelux Borrel, waar hij in 2022 ook in het panel zat.

Als Jasper niet schrijft of aan het designen is, bouwt hij aan met LEGO óf doet hij aan CrossFit