Airfryer aanbieding

Airfryer aanbieding

Wij houden altijd goed in de gaten of er nieuwe airfryers zijn - zodat we ze kunnen testen en reviewen. Zoals je vast al gezien hebt kunnen de airfryers erg in prijs verschillen. Het is daarom erg fijn als er een goede airfryer aanbieding is. Het aanschaffen van een airfryer is leuk, maar een het aanschaffen van een airfryer in een goede aanbieding is natuurlijk nog veel leuker!

Wij krijgen regelmatig de vraag of er een goede airfryer aanbieding is. Aanbiedingen veranderen bijna elke maand, soms wekelijks en af en toe heb je hele sterke actiedagen. Hier vind je een paar tips die je helpen om voor de beste prijs een airfryer te kopen.

Airfryer aanbieding tip 1

Kies een wat ouder model. Vaak nadat er een nieuw model is uitgekomen gaat de oudere versie in de aanbieding. Niet omdat deze minder goed is maar vaak omdat de nieuwe variant net weer iets meer functies heeft waardoor het prijsverschil gerechtvaardigd moet worden. Vind je het dus niet belangrijk om meteen de nieuwste variant te hebben als deze op de markt komt? Speur dan eens naar het voorlaatste model en zo weet zeker dat je kunt genieten van het prijsverschil.

Airfryer aanbieding tip 2

Rond de feestdagen worden producten duurder gemaakt of ze gaan in ieder geval niet in de sale. Echter net na Kerst zien veel winkels hun omzet dalen en wat doen ze om klanten tot verkoop over te laten gaan? Precies, ze doen producten in de aanbieding in de hoop dat er alsnog verkopen plaats vinden. Net na Kerst is dus een goed moment om te shoppen. Voor hartje zomer geldt dit overigens ook!

Airfryer aanbieding tip 3

Cashback acties. Wil je toch liever het nieuwste model of heb je geen zin om op de uitverkoop te wachten? Zoek dan eens naar cashback acties. De grotere merken maken hier vaak gebruik van. Koop je in een bepaalde periode een airfryer en stuur je de bon op naar de fabrikant dan krijg je een gedeelte van je aankoopbedrag weer teruggestort. Makkelijk verdiend toch?

Airfryer aanbieding tip 4

Soms krijg je geen korting op de airfryer, maar krijg je er gratis accessoires bij. Denk maar aan een grillrooster, een bakplaat of een spatdeksel. Je bespaart in dit geval niet direct in euro's, maar bespaart zo wel al snel een paar tientjes op de aanschaf van een accessoires, bovendien haal je zo een iets completere airfryer in huis, waar je net even iets meer mee kunt doen.

Er zijn dus zeker Airfryer aanbiedingen te vinden, vaak is het een kwestie van even zoeken. Weet je nog niet welke airfryer je wilt? Kijk dan even in de top 10 met de beste airfryers van dit moment.