Airfryer accessoires

Door: Jasper
Laatste update: 4 augustus 2023

De airfryer is erg veelzijdig. Je kunt er al mee frituren, bakken, roosteren en grillen. Hierdoor kun je groente, vlees, snacks, koek en taart bereiden. Het is misschien geen vervanging voor alle apparaten in de keuken, maar eten bereiden was nog nooit zo eenvoudig. Je bespaart niet alleen tijd, maar ook nog eens geld doordat je geen olie of frituurvet nodig hebt. En dat is ook nog eens veel gezonder. Wist je dat je de airfryer nog veelzijdiger kunt maken? Je kunt namelijk verschillende airfryer accessoires aanschaffen, waardoor je er nog meer mee kunt. Wat zijn de handigste accessoires voor de airfryer van Philips?

Airfryer grillpan

De speciale grillpan heeft geperforeerde gaten in de bodem. Hierdoor is het grillen van vlees, vis en groente nog gemakkelijker. Het vet druipt direct weg uit de bodem.

Airfryer grillrooster

Plaats dit grillrooster in de airfryer en bakken, frituren of grillen was nog nooit zo eenvoudig. Van airfryer snacks en hamburgers tot kip en groente.

Airfryer bakplaat

Pizza, lasagna, pannenkoeken, eieren en nog veel meer. De speciale vorm van deze airfryer bakplaat zorgt voor een zee aan ruimte waardoor je erg veel verschillende producten kunt bereiden.

Airfryer spatdeksel

Last van sputters tegen het verwarmingselement? Deze speciale spatdeksel houdt niet alleen rondvliegende spetters tegen, maar helpt daarnaast om ervoor te zorgen dat producten niet te bruin worden.

Airfryer bakvorm

Bak zelf je brood, taarten, koek of quiches met deze speciale bakvorm die je gemakkelijk in de airfryer kunt plaatsen.

Airfryer muffinvormen

Deze vrolijke cups in een rode kleur laten jou de heerlijkste muffins maken.

Welke airfryer accessoires heb jij?

Sommige van deze airfryer accessoires komen je misschien bekend voor. Afhankelijk van de winkel waar je jouw airfryer hebt gekocht beschik je misschien al over 1 of meerdere van deze accessoires. Op de website van Philips vind je alle accessoires die geschikt zijn voor jouw airfryer. Heb je een model van een ander merk? Dan is het goed om te weten dat je daar ook accessoires voor kunt kopen. Niet alles accessoires zijn universeel, dus kijk altijd bij je eigen merk voor het aanschaffen van accessoires. Je kunt natuurlijk ook wachten met het kopen van accessoires tot je een goede airfryer aanbieding ziet.

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer