Airfryer app: handig om te hebben?

Wanneer je met de airfryer aan het koken bent, dan kan het gebeuren dat je even niet weet hoe lang het eten bereid moet worden. Of je wilt gaan koken, maar je hebt geen inspiratie voor een recept. Hoe handig is het dan als je jouw smartphone erbij pakt en dan in een app wat kan opzoeken. Alleen, zijn er dan wel goede airfryer apps die je kan gebruiken? We hebben er een aantal getest, zodat jij weet wat de beste airfryer app is. En dan weet je ook of het handig is om een airfryer app te installeren op je telefoon.

Airfryer app – Airfryer baktijden

Airfryer app – Airfryer baktijden

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dat moeten de makers van deze app hebben gedacht. Want deze app laat jou weten hoe lang de baktijden zijn voor diverse producten. Hoef je dus niet meer te onthouden hoe lang je alles in de airfryer moet doen. Op alfabetische volgorde staan de gerechten in de app. Maar je kan uiteraard ook gebruik maken van de zoekfunctie of zelf een lijst aanmaken. Gratis te downloaden in de iTunes store en de Google Play store.


Airfryer app – NutriU

Airfryer app – NutriU

Speciaal voor alle Philips airfryers heeft Philips een airfryer app ontwikkeld. In deze app vind je niet alleen allerlei recepten, maar ok tips en aanbevelingen. Er staan meer dan 100 recepten in deze app, waarbij je kan filteren op soort keuken, voorbereidingstijd en meer. Ook kan je jouw favoriete recepten opslaan. Als je een nieuwe airfryer gebruiker bent, krijg je tips en instructies zodat je goed uit de voeten kan met de airfryer. De app is gratis te downloaden in zowel de iTunes store als de Google Play store.

Helaas zijn er niet meer apps te vinden voor de airfryer. Bovenstaande apps zijn twee verschillende apps, waardoor het niet mogelijk is om een favoriet te kiezen. De ene app is functioneel voor het bereiden van je gerechten. De andere app laat juist allerlei recepten zien, misschien kunnen de apps elkaar juist versterken. Download beide apps gratis en vergelijk zelf welke jouw favoriet is. Nog geen airfryer? In de top 10 beste airfryers vind je de beste airfryers van dit moment.