Airfryer ervaringen

Onze eerste Airfryer ervaring is inmiddels al weer van enkele jaren geleden. De eerste keer stonden friet en snacks op het menu. Gezond frituren! We waren een beetje sceptisch, maar al tijdens het eten van de snacks werden we toch erg enthousiast. Dat smaakte heerlijk! En dat terwijl er geen frituurvet aan te pas kwam! Ook de patat was heerlijk knapperig en we waren overtuigd! Toen zijn we gaan experimenten, want je kunt er veel meer in bereiden dan alleen patat en snacks! We zijn nu jaren verder en zijn onze enthousiasme nog steeds niet verloren.

Ook andere mensen zijn enthousiast over de Airfryer. Hier lees je een aantal airfryer ervaringen die we van mensen hier op de website heb mogen ontvangen.

Airfryer ervaringen

Airfryer ervaringen van andere mensen

"Na veel wikken en wegen hebben we toch de Philips Airfryer gekocht. Een dure aankoop, maar toen we eenmaal gezien hadden wat we er mee konden was het dit bedrag zeker waard. Wel de knapperige patat, maar niet de frituurlucht in huis. Je proeft echt de producten en niet meer alleen het vet wat van de snacks af druipt. Wel vind ik dat er soms erg veel rook van de airfryer af komt. Dit blijkt door te komen door het vet wat uit de producten komt en blijkt op te lossen door bakpapier te gebruiken. Ook maakt deze Philips airfryer soms erg veel geluid. Toch is mijn airfryer ervaring erg positief tot dusveer en hebben we al veel lekkere dingen gemaakt. Ik geef het een 8,5 als cijfer."

Gini Laurens | 3 maart 2020


"Top aankoop! Lekkere frietjes en sneller dan de oven!"

Pieter | 18 november 2019


"Friet is ongekend populair om te bereiden in de Airfryer. na twijfelen toch aangeschafd. ben zeer tevereden over deze. Diepvrieseten is snel klaar in 8 minuuten en is makkelijker door de timer. Gewoon erin stoppen en paar minutten wachten. Ik koos voor de Airfryer van Inventum door zijn vriendelijke prijs!"

Shoraya | 9 mei 2016


"Erg gebruiksvriendelijk apparaat! Werkt erg snel en makkelijk. Geeft een lekkere smaak zonder olie of vet. Ik heb er al van alles in gebakken. Friet, frikandellen, aardappelschijfjes, groente en meer. Dit jaar ga ik er zelfs oliebollen in maken!"

André de Boer | 23 december 2017


"We kunnen niet meer zonder onze Airfryer. We hebben deze nu een maand in huis en hij wordt dagelijks gebruikt. Het is makkelijk en gezond en ik hoef geen uren meer in de keuken te staan om het eten voor mijn mannetje klaar te maken. Ook de kids vinden de patat erg lekker! Kan nu al niet wachten om hem met kerst te gebruiken."

Sannie | 30 november 2018

Welke Airfryer moet ik aanschaffen?

De eerste Airfryer die op de markt kwam, was van Phillips. Inmiddels zijn er veel verschillende Airfryer merken op de markt. Het grote voordeel hiervan is dat je een model kunt kiezen wat helemaal bij jouw gezin en portemonnee past. Het nadeel is wel dat de keuze inmiddels erg vergroot is. Omdat wij weten dat het fijn is om échte airfryer ervaringen te lezen kun je ook altijd een kijkje nemen op Facebook, hier worden ervaringen maar ook recepten gedeeld. Na het lezen van alle Airfryer ervaringen kun je beginnen met het stappenplan om te kijken welke Airfryer jij moet kopen. Kun je nog geen beslissing nemen welk model je wilt? Neem dan eens een kijkje in de top 10 met de beste airfryers van dit moment. We weten zeker dat jij net zo enthousiast raakt over de Airfyer als dat velen na jaren gebruik nog steeds zijn!