Airfryer grillpan: maak eenvoudig al jouw maaltijden klaar

Door: Jasper
Laatste update: 4 augustus 2023

Niets is zo veelzijdig als een airfryer. Dat blijkt maar weer met de grillpan die speciaal voor de airfryer is ontworpen. Het is qua kosten misschien wel een investering, hij is zo rond de 35 euro. Toch adviseren we je om er een aan te schaffen. In dit artikel leggen we je uit waarom de grillpan een echte toegevoegde waarde heeft!

Waar gebruik je de airfryer grillpan voor?

De grillpan is voor allerlei gerechten te gebruiken. Gebruik hem bijvoorbeeld voor het bakken van vlees, je airfryer wordt er ook veel minder vuil van. Daarnaast bak je er pizza’s op en als je een visje eet, bereid die je die ook beter op de grillpan. Groentes kun je hier ook heerlijk op grillen. Voor de grill heb je maar weinig olie op of door het gerecht nodig, waardoor het bakken van vlees minder vettig is en daardoor ook gezonder. De grillpan heeft echt een goede anti-aanbaklaag. De pan is makkelijk schoon te maken dankzij de anti-aanbaklaag en je kan hem makkelijk in de vaatwasser doen. Alhoewel onze voorkeur uitgaat naar met de hand afwassen.

Makkelijk in gebruik

Naast dat de airfryer grillpan makkelijk schoon te maken is, is hij ook handig en eenvoudig te gebruiken. Hij beschikt namelijk over een Easyclick afneembare handgreep. Je kan hem dus ook nog eens makkelijk opbergen. Verder heeft de grillpan gaatjes, waardoor overtollig vet weg druppelt. Je hoeft echt niks meer te doen als je eten in de grillpan zit. Let er wel op dat er twee opties zijn qua grillpan. Eentje voor de door ons best geteste airfryer, de Philips XL. Maar ook een grillpan voor de Philips Viva (de kleinere airfryer).

Heb je nog niet eerder een airfryer gehad? Lees dan eerst onze uitleg over de airfryer en het gebruik ervan. Veel plezier met het uitproberen van de grillpan!

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer