Airfryer hapjes recepten

Wij koken hier regelmatig hele maaltijden in de Airfryer. Ook het bakken van mijn kip is een succes. Maar juist ook met feestjes is het voor veel mensen het ‘go-to’ apparaat om hapjes snel op tafel te krijgen. De Airfryer heeft natuurlijk zijn bekendheid gekregen door gezond frituren en gezond snacken. Dus dat veel mensen bitterballen en frikandellen in de Airfryer bereiden, zal geen geheim of verrassing zijn. Wat je misschien wel verrast is er voor feestjes veel lekkerder hapjes kunt bereiden in de airfryer.

Airfryer hapjes recepten

Het zou bijna een belediging zijn als we de Airfryer alleen maar gebruiken voor het maken van ‘frituur’ snacks, hij kan namelijk zoveel meer! Een groot succes op een feestjes zijn bijvoorbeeld gehaktballetjes uit de Airfryer. Veel gasten zullen verbaasd zijn dat je deze lekkere gehaktballetjes hebt klaargemaakt in de airfryer!

Een andere knaller die het goed doet op feestjes zijn bladerdeeghapjes. Je kunt verschillende varianten proberen. Om het je makkelijk te maken heeft Phiplips wat bladerdeeghapjes uit de Airfryer recepten op hun website geplaatst.

Een makkelijk gerecht maar ook altijd een succes zijn de kip borrelhapjes. Haal een grote zak met kleine kipkluifjes en marineer deze in de kruiden die je lekker vindt. Geen inspiratie? Bij de supermarkt zijn vaak kant- en klare kipkruiden te koop in veel variaties. Verwarm de Airfryer voor en bak de kipkluifjes ongeveer 10 minuten op 160 graden. Schud ze om en bak ze nogmaals 10 minuten maar dan op 200 graden. Mals maar toch knapperig.

Op feestdagen wil je vaak toch wat specialers, deze recepten willen we natuurlijk met je delen. Je vindt ze bij de hapjes voor de feestdagen. Heb je nog geen Airfryer in huis? Bekijk dan zeker de top 10 met de beste airfryers van dit moment. Zo ben je verzekerd van een goede airfryer!