Airfryer klein formaat

Door: Jasper
Laatste update: 11 november 2019

De airfryer heb je in allerlei modellen. Het grootste verschil in de modellen is de capaciteit van de airfryer. Want elke airfryer werkt op elektriciteit. Elke airfryer blaast hete lucht door de airfryer heen, van onder naar boven. De airfryer hoeft niet te worden opgewarmd, heeft een mandje om het eten in te bereiden en je kan de tijd instellen. Maar er zijn ook verschillen tussen de airfryers. Zo is een airfryer klein of groot, bepaald aantal watt qua vermogen en bij sommige airfryer kan je losse accessoires bestellen. Kortom, verschillen en overeenkomsten. Hier lees je wat meer over het kleiner formaat airfryer. 

Aan de kleine airfryer wordt namelijk te weinig aandacht gegeven, meestal staat de airfryer XL in de schijnwerpers. Maar de airfryer is bij uitstek geschikt als je een kleiner huishouden hebt.

Friet airfryer klein tot 1 kg

Airfryer klein formaat

Wanneer je een portie friet bereidt, heb je per persoon zo’n 250 gram nodig. Dus als je een airfryer in een klein formaat hebt, dan zou je er ongeveer 4 porties friet in kunnen verwarmen. Maar het zijn dan wel karige porties. Dus je zou eerder aanhouden dat je voor 3 personen met een kilo friet royale porties hebt. Er kunnen dan trouwens geen snacks bij worden bereid. Die moet je echt apart bereiden, dus nadat de friet klaar is (of er voor, wat jij wilt). Maar stel je woont samen met je partner en jullie hebben geen kinderen. Dan is de airfryer klein formaat echt prima voor jullie. Je maakt dan 500 gram friet klaar, en je kan tegelijkertijd 2 kroketten of frikandellen erbij bereiden. Ook kan je er makkelijk een brood of taart in bereiden.

Nog geen airfryer? Kijk dan in onze airfryer top 10 naar de beste airfryers op dit moment. Van elke airfryer hebben we de voordelen en nadelen op een rijtje gezet, zodat je alleen nog maar hoeft te kiezen welke airfryer binnen jouw budget past!

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer