Airfryer merken

De airfryer is onverminderd populair en er is dan ook een groot aanbod te vinden van diverse airfryers. De airfryers verschillen onderling in bijvoorbeeld vermogen (het aantal watt) en de hoeveelheid voedsel dat erin kan worden verwerkt. Het kan zijn dat er een geurfilter in zit en dat je er losse accessoires bij kan verkrijgen. En uiteraard hebben ze ook allemaal hun eigen ‘look’. 

Er verschijnen regelmatig nieuwe modellen airfryers. Interessant om bij te houden, want elke airfryer heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Wij hebben al veel Airfryer merken mogen testen. Elk airfryer merk heeft goede en slechte resultaten. Maar zoals hierboven al vermeld zijn er per airfryer allemaal verschillende opties die er voor zorgen of een airfyer wel of niet bij jou past. Wat voor iemand een nadeel is, kan voor iemand anders een voordeel zijn. Inmiddels zijn er veel grote merken die fijne airfryers hebben uitgebracht. Waar Philips ooit begon met de eerste aifryer volgden er snel meer merken, bijvoorbeeld Princess, Inventum en Emerio. Allemaal zijn dit grote merken die veel hebben besteed aan ontwikkeling van hun product waardoor ze kwalitatieve producten op de markt kunnen zetten.

Dit zijn enkele favoriete airfryers uit onze top 10:

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90

Bekijk prijzen
Emerio Airfryer AF-116073

Je kunt hiermee frituren, grillen, bakken en braden. Voorzien van een regelbare thermostaat, het maakt een geluidje als het eten klaar is. Er past niet veel in deze airfryer, voor snacks is voldoende ruimte maar een hele maaltijd is hij te klein.

Bekijk prijzen
Inventum Airfryer GF552HL

8712876104745

Bekijk prijzen
Princess Aerofryer Oven DeLuxe

Met de Princess Aerofryer Oven DeLuxe haal je een airfryer en hete luchtoven in één in huis. Dankzij het bijzondere design kun je er patat in bakken, maar ook een kip op een draaiende spies in grillen. De Aerofryer Oven DeLuxe is veelzijdig in gebruik.

Bekijk prijzen
De'Longhi FH1394 Multifry Extra Chef

Met de De'Longhi FH1394 Multifry Extra Chef maak je maar liefst 1,7 kg patat in een keer. Daar kan je wel 6 personen heel blij mee maken! Veelzijdig in gebruik van patat tot aan risotto en pizza. Voorzien van een keramische laag in plaats van teflon.

Bekijk prijzen
Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL

Het merk Tristar staat ook wel bekend om haar budget proof huishoudelijke producten. Zoals je van het merk gewend bent, is dit een niet al te dure, eenvoudige pan voor het bereiden van gezonde(re) snacks. Ovenfrites zijn uiterst krokant en vetvrij.

Bekijk prijzen
Tefal Easy Fry EY4018

Tefal Easy Fry EY4018 is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop airfryer - de airfryer van Tefal verdient deze titel zeker. Want voor een kleine prijs haal je een goede airfryer in huis.

Bekijk prijzen