Airfryer merken

Door: Jasper
Laatste update: 12 november 2019

De airfryer is onverminderd populair en er is dan ook een groot aanbod te vinden van diverse airfryers. De airfryers verschillen onderling in bijvoorbeeld vermogen (het aantal watt) en de hoeveelheid voedsel dat erin kan worden verwerkt. Het kan zijn dat er een geurfilter in zit en dat je er losse accessoires bij kan verkrijgen. En uiteraard hebben ze ook allemaal hun eigen ‘look’. 

Er verschijnen regelmatig nieuwe modellen airfryers. Interessant om bij te houden, want elke airfryer heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Wij hebben al veel Airfryer merken mogen testen. Elk airfryer merk heeft goede en slechte resultaten. Maar zoals hierboven al vermeld zijn er per airfryer allemaal verschillende opties die er voor zorgen of een airfyer wel of niet bij jou past. Wat voor iemand een nadeel is, kan voor iemand anders een voordeel zijn. Inmiddels zijn er veel grote merken die fijne airfryers hebben uitgebracht. Waar Philips ooit begon met de eerste aifryer volgden er snel meer merken, bijvoorbeeld Princess, Inventum en Emerio. Allemaal zijn dit grote merken die veel hebben besteed aan ontwikkeling van hun product waardoor ze kwalitatieve producten op de markt kunnen zetten.

Dit zijn enkele favoriete airfryers uit onze top 10:

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer