Airfryer nieuw

Door: Jasper
Laatste update: 11 november 2019

Heeft jouw keuken al een prachtige airfryer op het aanrecht staan? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe airfryer? Of een tweede? Hoe dan ook, de ontwikkeling van de airfryer staat niet stil. En het is dan ook alweer een paar maanden geleden dat Philips met de nieuwste ontwikkeling op de markt kwam. Want een airfryer nieuw kopen is al een aardige uitdaging, als je nog niet weet wat je precies zoekt. Maar met het nieuwste airfryer model wordt de keuze alleen maar moeilijker, of misschien juist wel makkelijker gemaakt.

Airfryer XXL gerechten

Airfryer nieuw

Het verschilt natuurlijk per persoon waarvoor hij de airfryer wilt gaan gebruiken. De één is op zoek naar een airfryer waarbij zijn eten zo snel mogelijk bereid is. En weer een ander zoekt een airfryer waarin hij allerlei soorten recepten kan gaan proberen. Of hij is op zoek naar een airfryer waar hij het hele gezin van kan laten meegenieten. Ben jij ook op zoek naar een grote airfryer? Dan is de nieuwste airfryer van Philips onmisbaar!

Philips Airfryer XXL

De nieuwste Philips airfryer beschikt over de vernieuwde Twin Turbostar technologie. Hiermee blijft de smaak optimaal bewaard en wordt vet uit het eten verwijderd. Dit vet wordt in een aparte bak opgevangen, die je vervolgens eenvoudig kan leegmaken en schoonmaken. Een andere nieuwe functie van de airfryer is de warmhoudmodus. Je houdt hiermee eten tot wel 30 minuten warm. Handig als je het eten wat langer moet bewaren. Verder beschikt de airfryer natuurlijk over een vaatwasbestendig mandje met uitneembaar rooster en heeft hij vijf voorgeprogrammeerde kookprogramma’s.

Ben je op zoek naar een airfryer, maar is deze airfryer te groot voor jou? Bekijk dan even onze top 10 met de beste airfryers van dit moment – zo weet je zeker dat je een goede airfryer zult kopen!

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer