Airfryer recepten Facebook

Airfryer recepten Facebook

Regelmatig krijgen we de vraag waarom het zo lastig is om recepten voor de airfryer te vinden. Maar als je weet hoe je moet zoeken, dan valt het vinden van recepten wel mee.  Zo zijn er inmiddels hele mooie en duidelijke receptenboeken verkrijgbaar, online en in de boekhandel. En online zijn er nog veel meer recepten te vinden. Hier vind je drie populaire Facebookgroepen waar recepten gratis op worden gedeeld.

The Philips Chef

Deze Facebook pagina is van Martin Senders, de Philips Chef. Hij publiceert maandelijks op de Philips website een nieuw airfryer recept. En nog veel meer recepten op zijn Facebook pagina. Het leuke hiervan is dat het elke keer weer recepten vanuit een nieuwe invalshoek zijn. Het is een erg inspirerende Facebook pagina, met een hele persoonlijke touch. Ondanks dat je weet dat het eigenlijk vanuit Philips is, komt het toch erg persoonlijk over.

Airfryer; alleen recepten

Deze airfryer recepten Facebook pagina is gemaakt voor én door airfryer gebruikers. Hierdoor krijg je geen ingewikkelde recepten, maar lekkere praktische recepten. Waarbij je niet al te lang in de keuken hoeft te staan. Fijn is dat de recepten door gebruikers zelf worden geplaatst. Daardoor krijg je tips en bakdetails waardoor je weer sneller geholpen bent. Ook heeft elk ingezonden recept een foto erbij, waardoor je weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Airfryer receptenruil

Deze airfryer Facebook pagina heeft niet alleen recepten te delen. Maar er worden ook zinvolle tips gegeven om het gebruik van de airfryer gemakkelijker te maken. Je krijgt dus niet alleen lekkere recepten te zien, maar er worden ook tips gegeven over allerlei zaken rondom de airfryer. Denk aan baktijden, video’s van recepten, schoonmaken van de airfryer etc.

Heb je nog geen airfryer? Kijk dan eens in de top 10 met de beste airfryers van dit moment!