Airfryer recepten op een rij

Na het lezen over onze airfryer testen en revieuws, kregen we steeds vaker de vraag: “Wat kan ik nog meer maken in de Airfryer behalve snacks?” Wij delen hier graag onze ervaringen en Airfryer recepten. Wij proberen nog steeds regelmatig nieuwe dingen. De tijd dat dat we alleen patat en snack in de Airfryer maken is namelijk al lang voorbij.

Airfryer recepten op een rij

Waar vind ik lekkere airfryer recepten

We hebben inmiddels al aardig wat recepten online gezet en zal dit zeker ook nog blijven doen. De meeste recepten zijn makkelijk en snel zoals kip uit de airfryer maar ook gezondere snack zoals gehaktballetjes en zelfs koolhydraatarme gerechten. Maar ook hele maaltijden die je tijdens de feestdagen kunt serveren. En wist je dat je zelfs oliebollen in de airfryer kunt maken of een cake?

Bovenstaande recepten zijn recepten die we zelf zijn gaan verzinnen en ontwikkelen. Dit is natuurlijk niet zomaar gekomen en ook wij zijn ergens begonnen. Wij halen veel inspiratie uit social media, bijvoorbeeld op Facebook. Op Facebook vind je een groep waarbij allerlei ervaringen maar dus ook gerechten met elkaar worden gedeeld, erg leuk voor nieuwe inspiratie!

Ook is het fijn om een vertrouwd kookboek - speciaal voor de airfryer in huis te hebben. Dit zijn onze twee favoriete airfryer receptenboeken waar we veel inspiratie uit halen. En nog steeds komen er regelmatig nieuwe boeken uit dus houd ook dat goed in de gaten!

Om jullie naast bovenstaande tips nog wat extra inspiratie te geven hebben we ook een top 5 airfryerrecepten gemaakt met onze favoriete airfryer recepten. Visliefhebber? Probeer dan zeker de kabeljauw uit. We weten zeker dat je nooit meer anders wilt als je deze eenmaal geproefd hebt!