Airfryer receptenboek

Door: Jasper
Laatste update: 4 augustus 2023

In de airfryer kan je van alles en nog wat bereiden, dat weet je waarschijnlijk al wel. Maar vaak wordt de airfryer gebruikt om friet en snacks in voor te verwarmen. Dat kan de airfryer erg goed natuurlijk en daar is hij ook voor bedoeld. Maar het is zonde als je de airfryer niet gebruikt om hele maaltijden met groente en vlees erin te bereiden. Want daar is de airfryer ook erg goed in! Je kan natuurlijk ervoor kiezen om online recepten op te zoeken. Ik weet zeker dat je daar tal van mogelijkheden vindt. Maar er zijn ook goede airfryer receptenboeken te vinden.

Airfryer receptenboek “Alles uit de airfryer” 

Dit Nederlandstalige airfryer receptenboek bevat recepten voor ontbijt, lunch en diner. Wat zo fijn is aan dit boek, is dat het zelfs voor een leek makkelijk te gebruiken is. Op de ene pagina krijg je uitleg hoe het gerecht gemaakt moet worden. En op de andere pagina heb je een mooie, grote foto met daarop het eindresultaat. Het boek is verder ingedeeld in categorieën zoals vlees, vis en vegetarisch. Al met al is het een goed receptenboek airfryer voor als je op zoek bent naar de basis.

Airfryer receptenboek Philips

Als je een Philips airfryer hebt aangeschaft, dan weet je het al. Je krijgt er namelijk een gratis airfryer receptenboek erbij. Dit boekje bevat verschillende airfryer gerechten voor als je een beginner bent met de airfryer. Denk aan recepten voor biefstuk, appeltaart en tosti’s. Zeker handig om te hebben!

Airfryer receptenboek “The amazing kitchen: het kookboek voor de airfryer”

Ben je al een tijdje gewend aan de airfryer en toe aan uitdagendere recepten?  Dan is dit Nederlandstalige receptenboek voor de airfryer misschien iets voor jou. Hier staan smaakvolle gerechten in, zoals een brownie 2.0, lunch met shaksuka of empanada hapjes. Wat sterk aan dit boek is, is dat er kleine porties worden bereidt. Het maakt dus niet of je een kleine of grote airfryer hebt thuis, deze gerechten kan je er altijd in elke airfryer bereiden.

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer