Airfryer test – beste airfryer

De zoektocht naar de beste airfryer is nog niet zo eenvoudig. Dit komt omdat er tegenwoordig ontzettend veel airfryer modellen zijn waaruit je kan kiezen. Maar hoe weet je nu welke airfryer het beste is? Door een airfryer te testen natuurlijk! En laten we dit nu al voor je hebben gedaan. Door onze airfryer test weet jij precies hoe elke geteste airfryer werkt, en wat de voor- en nadelen hiervan zijn.

Airfryer modellen

Philips Avance Airfryer XXL HD9650:90

Naast alle voordelen en nadelen heb je tegenwoordig naast de normale airfryer nog meer verschillende modellen. Zo zijn er ook XL airfryers en XXL airfryers te koop. In deze airfryers kan je grotere porties eten bereiden. Ideaal voor als je de airfryer wilt gebruiken in grote gezinnen. Of als je regelmatig met vrienden maaltijden bereidt. Hoe dan ook, deze airfryer varianten zijn niet meer weg te denken uit het assortiment.

Airfryer test

Voordat we een airfryer testen, hebben we een aantal criteria opgesteld die we willen testen. Deze criteria zijn bij elke airfryer test hetzelfde. We testen onder andere op grootte van de inhoud van de airfryer, het gebruikersgemak en we kijken natuurlijk naar de minimale verkoopprijs van de airfryer. We testen alle airfryers op deze manier, waardoor er een eerlijke manier van testen wordt uitgevoerd. Ook kijken we naar hoe een airfryer eruit ziet. Hij staat toch vaak op een prominente plek in de keuken en valt dus op. Als hij dan niet zo mooi eruit ziet, kan dat een afknapper zijn. Kortom, we letten tijdens het testen van de airfryer op alle aspecten die ervoor zorgen of jij wel of niet voor een airfryer kiest. Hiermee hebben wij al een groot deel van het werk gedaan en hoef jij alleen nog de airfryer te kiezen die het beste bij jou past!

Weet jij nog niet welke airfryer het beste bij jou past? We hebben een top 10 van beste airfryers samengesteld. In de Koopgids vind je handige tips, zodat je weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een airfryer.