Airfryer vergelijken: Waar moet ik op letten?

Airfryer vergelijken- Waar moet ik op letten?

De eerste airfryer werd door Philips op de markt gebracht. Al snel ontdekten andere producenten dat dit een succes was en zo kwamen er steeds meer airfryer merken in de winkels. Heel mooi voor jou als consument, want dit zorgde er ook voor dat de prijzen naar beneden gingen en de kwaliteit omhoog. De keuze werd hierdoor wel een stuk groter wat weer lastig kan worden om nog door de bomen het bos te kunnen zien. Voordat je een airfryer gaat aanschaffen wil je natuurlijk weten wat de beste airfryer is. Maar als je airfryers gaat vergelijken, waar moet je dan op letten?

Airfryers vergelijken: waar moet ik op letten?

Er zijn meerdere factoren die van belang zijn als je een airfryer gaat kopen. Je kijkt naar het merk, naar de prijs, maar ook naar de maximale inhoud. Vergeet ook vooral niet het gewicht en de omvang. De top 10 met de beste airfryers gaat uit van deze verschillende specificaties en details van allerlei merken.  We adviseren je om deze eerst te bekijken om alvast een idee te krijgen wat er te koop is en welke als beste zijn getest. Vanaf hier kun je je richten op de laatste 2 belangrijke punten, die je uiteindelijke keuze zullen bepalen.

Waar ga je de airfryer voor gebruiken?

Schaf je een airfryer aan met het doel om alleen maar snacks en patat op een gezonde manier te bereiden? In dat geval kun je voor de simpele en dus vrij goedkope variant kiezen. Wil je de airfryer gaan gebruiken om al je kook- en bakkunsten op los te laten, dan kun je beter investeren in een wat duurdere variant. Je kunt dan vaak nog los wat accessoires aanschaffen, waardoor je bijvoorbeeld ook een kip kunt roosteren of een cake kunt bakken. Maar je kunt ook los een bakplaat kopen waarop je een pizza of pannenkoek op kunt maken. Heb je een groot gezin dan kun je beter kiezen voor een grote variant en kom je qua prijs al iets duurder uit.

Uiterlijk van de airfryer

Misschien vraag je je af waarom dat belangrijk is. Veel mensen ontdekken bij de aanschaf van de airfryer dat ze hem meerdere malen per week gebruiken. Vaker dan ze vooraf hadden bedacht. Net als dat je de magnetron niet iedere keer opbergt in een keukenkastje zo zal je dit ook niet meer doen met je airfryer. Gevolg is dat deze een vaste plek krijgt op het aanrecht. Geen probleem, maar dan is het wel zo leuk dat deze ook bij de inrichting van de keuken past. Inmiddels is zijn airfryers verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen. Hier zit vast en zeker wel een design bij die het beste bij jouw keuken past.

Hoe vergelijk je de beste airfyer?

Een airfryer is een aanschaf waar je lang plezier van kunt hebben. Om meteen een goede koop te doen is het aan te raden om stil je staan bij bovenstaande punten. Bekijk de top 10 en het stappenplan voor de aanschaf van een airfryer. Bedenk goed hoe je hem gaat gebruiken en schaf degene aan die het beste bij jou past. Je zult al snel merken, je gaat de airfryer meer gebruiken dan dat jij je nu nog kunt voorstellen.