Airfryer XL accessoires

Ben jij al de trotse eigenaar van een airfryer XL? Dan weet je als geen ander hoe handig is om een grotere mand te hebben, zodat je nog meer eten kan klaarmaken. Erg fijn als je de airfryer gebruikt voor het bereiden van maaltijden voor je gezin, of als je vrienden een avondje komen en je dan een portie snacks wilt serveren. Maar wist je dat er ook airfryer XL accessoires verkrijgbaar zijn, zodat je nog meer kookplezier kan halen uit jouw airfryer? 

We hebben hieronder de beste accessoires voor je verzameld, zodat je snel aan de slag kan gaan. Philips heeft de meeste airfryer XL accessoires. Houd er rekening mee dat deze ook alleen in de Philips airfryers past, en niet in de airfryer van andere merken.

Airfryer XL bakplaat

De Philips airfryer XL bakplaat past in de gehele airfryer serie HD924X. Door de bakplaat zal je meer veelzijdig gaan koken. Denk bijvoorbeeld aan het bereiden van een heerlijke cake, pizza of quiche voor in de Philips XL airfryer. Door de antiaanbaklaag verwijder je makkelijk achtergebleven restjes, net als je normaal gesproken in de koekenpan doet. De airfryer XL bakplaat is vierkant, waardoor je optimaal gebruik maakt van het ontwerp van de airfryer. Hierdoor behoud je de functie om voor meerdere personen een heerlijke maaltijd te bereiden. De XL-bakplaat is overigens vaatwasbestendig.

Airfryer XL spatdeksel

Met de airfryer XL spatdeksel kan je ook lichtere producten bereiden in de airfryer, zonder dat ze eruit vliegen. Doordat de airfryer werkt op hete lucht, en deze luchtstroom vrij snel door airfryer wordt geblazen ontstaat er een luchtstroom. De airfryerXL spatdeksel zorgt ervoor dat alles goed op zijn plek blijft in het mandje. Maar het is tevens handig om de dekstel te gebruiken, wanneer je producten bereidt waar meer vet in zit, of bijvoorbeeld gemarineerd is. Daardoor gaat het spatten, en de deksel vangt deze spetters op. Tot slot kan je brood heerlijk bakken in de airfryer, en door het spatdeksel ben je er zeker van dat er een mooie bruine laag op kant, en de binnenkant gaar is. De airfryer XL spatdeksel kan ook in de vaatwasser.

Airfryer XL grillrooster

Ben je op zoek naar een extra laag voor in je airfryer? Dan ben je misschien erg blij met deze Airfryer XL accessoire: het Philips grillrooster. Dit rooster gebruik je bijvoorbeeld om te bakken, grillen of frituren. Bereid heerlijke kippenvleugels, hamburgers, vis of vlees op een gezonde manier. Het rooster is van staal gemaakt en uiteraard met een antikleeflaag bedekt, zodat je eten er niet op blijft plakken. Het rooster is natuurlijk vaatwasbestendig.

In onderstaand filmpje laat de Philips Chef zien hoe handig het gebruik van de accessoires zijn - je zult zien, als je ze eenmaal in huis hebt, zul je de airfryer steeds vaker gaan gebruiken!