Blackfriday Airfryer kortingen

Blackfriday Airfryer kortingen

Een airfryer kopen is zeker een goed idee! Je kunt er niet alleen maar friet en snacks mee maken, maar ook heerlijk gezonde gerechten in een handomdraai. Helaas is de airfryer is niet goedkoop en dus is het geen uitgave die je zomaar even doet. Het beste is natuurlijk als je een airfryer kunt aanschaffen met een mooie korting. Gelukkig zijn er elk jaar steeds meer Blackfriday Airfryer kortingen beschikbaar waar je van kunt profiteren! 

Wat is Black Friday?

Black Friday, het klinkt misschien wat duister maar dit is het helemaal niet. Black Friday is de dag na Thanksgiving in Amerika. Het is dé dag in Amerika van grootste kortingen. Winkels en shopping malls zijn al vanaf 5 uur ‘s ochtends open en de klanten liggen rijendik voor deur. De kortingen kunnen namelijk gigantisch oplopen die dag. Voor veel Amerikanen een reden om in te slaan voor de Kerst. Gelukkig is het bij ons nog niet zo absurd dat er mensen voor dichte winkels gaan liggen maar over de jaren heen is Black Friday ook hier steeds populairder geworden.

Blackfriday Airfryer kortingen

En dat Black Friday populairder is geworden zie je terug in kortingen die ook de Nederlandse winkels voeren op die vrijdag. De Black Friday kortingen gelden zoals de naam het al zegt alleen op die vrijdag dus je moet er snel bij zijn. Sommige kortingen kunnen wel oplopen tot 50%! De bekende winkels die meestal meedoen aan Black Friday zijn Bol.com, Coolblue en de Wehkamp. Kijk dan vooral op hun sites als je toch al een airfryer wilde aanschaffen. Met wat extra korting is dit misschien wel het juiste moment! De maandag na Black Friday is het Cyber Monday. Ook weer een overgewaaide Amerikaanse dag met veel kortingen maar dan online. Heb je dus op Black Friday de kortingen gemist kijk dan nog op maandag welke bedrijven er mee doen aan Cyber Monday en wie weet scoor je alsnog een goedkope Airfryer

Wil je niet wachten tot Black Friday en wil je voor die tijd al beginnen met gezonder eten uit de airfryer? Kijk dan eens de top 10. Hier vind je de beste modellen met hun specificaties.