De’Longhi airfryer

De’Longhi is opgericht in 1902 als een kleine werkplaats voor industriële onderdelen. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een zeer bekend merk wat allerlei producten levert op het gebied van koken en andere huishoudelijke apparaten. Enkele jaren geleden hebben ze ook een airfryer aan hun assortiment toegevoegd die bij De’Longhi de ‘Multifry’ heet.

Wat is er uniek aan een De’Longhi heteluchtfriteuse?

“Het Surround Heating Systeem (SHS) is een exclusieve technologie ontworpen door De’Longhi. Het creëert de perfecte resultaten omdat de warmte op een gelijkmatige manier wordt verspreid over de ingrediënten.” Aldus De’Longhi zelf. De warmte komt zowel via de bovenkant als via de onderkant, een technologie die speciaal voor De’Longhi is ontworpen.

Ook heeft de multifry een automatische mengarm. Deze mixt de ingrediënten moeiteloos door elkaar en de keramische bereidingsschaal met krasbestendige anti-aanbaklaag is groot genoeg om voor 6 personen tegelijk een maaltijd te bereiden. Wat echt handig is, is het doorzichtige kijkvenster om snel te kunnen zien of je eten al klaar is.

De'Longhi FH1394 Multifry Extra Chef

Met de De'Longhi FH1394 Multifry Extra Chef maak je maar liefst 1,7 kg patat in een keer. Daar kan je wel 6 personen heel blij mee maken! Veelzijdig in gebruik van patat tot aan risotto en pizza. Voorzien van een keramische laag in plaats van teflon.

Koop bij Bol.com

Voordelen De’Longhi Airfryer Multifry

Naast de bovenstaande voordelen zijn er nog wel een paar te noemen die de Multifry tot een fijn apparaat maakt om mee te koken en bakken. Door de speciale verwarmtechniek verkort je de bereidingstijd die bij andere airfryers nog steeds wat langer kunnen zijn.

Het apparaat heeft een grote capaciteit en kan wel tot 1,7 kilo friet bereiden. Ook is het wel handig om te benoemen dat hij snel is schoon te maken. Zowel de mengarm, de deksel als de bereidingsschaal heb je snel losgekoppeld en zijn allemaal vaatwasbestendig waardoor ze snel weer schoon zijn.

De Multifry heeft een keramische binnenlaag, veel mensen kiezen daarom dan ook voor de Multifry, omdat ze niet willen dat hun eten op teflon wordt bereidt.

Nadelen De’Longhi Airfryer

De Multifry heeft vrij weinig nadelen. Je kunt je afvragen of je het design wel mooi en compact genoeg vindt. Hij ziet er wat geavanceerder uit dan andere modellen en zeker als hij in je keuken staat moet dit uiterlijk je wel aanspreken. Ook is het niet de goedkoopste airfryer die verkrijgbaar is, het is een kleine investering om deze veelzijdige airfryer aan te schaffen.