Emerio airfryer

Emerio airfryer

Emerio is een relatief onbekend merk, maar komt wel uit Nederland, Haarlem om precies te zijn. En heeft maar liefst 6 verschillende airfryers! Emerio noemt het zelf een smart fryer, maar dat is hetzelfde als een airfryer. Emerio heeft een veelzijdig assortiment. Ze hebben niet alleen apparatuur voor voedselbereiding, maar ook vloerverzorging en gereedschap.

Emerio airfryer

Er zijn dus 6 modellen te vinden als Emerio airfryer. Het verschil zit in de inhoud. Je kan kiezen uit 1,6 liter, 2,2 liter, 3,2 liter, 3,6 liter, 5,2 liter en 5,5 liter. Hiermee heeft Emerio een uitgebreider assortiment dan Philips heeft. Daarnaast zitten er kleine verschillen in de Emerio airfryers, zoals het uiterlijk. Ze zien er allemaal verschillend uit qua kleur. Verder hebben sommige draaiknoppen op de bovenkant, voorkant of juist een digital display. Voor ieder wat passends.

Emerio Airfryer AF-116073

Je kunt hiermee frituren, grillen, bakken en braden. Voorzien van een regelbare thermostaat, het maakt een geluidje als het eten klaar is. Er past niet veel in deze airfryer, voor snacks is voldoende ruimte maar een hele maaltijd is hij te klein.

Bekijk prijzen

Voordelen Emerio airfryer

De Emerio airfryers zitten in het middensegment qua prijs. Hierdoor is het aantrekkelijk om met een Emerio airfryer kennis te maken met de airfryer wereld. Ook een groot pluspunt ten opzichte van concurrenten is dat je uit maar liefst 6 modellen kan kiezen. Welk soort huishouden je ook hebt, er is altijd wel een Emerio airfryer die daar bij past.

Nadelen Emerio airfryer

Een nadeel van de Emerio airfryer is dat er geen losse accessoires bij te verkrijgen zijn. Je moet dus echt zelf gaan ontdekken wat je wel en niet kan bereiden. Een ander nadeel is dat hij redelijk wat lawaai maakt tijdens het bereiden van het eten.

Maar als je op zoek bent naar een merk airfryer, en daarin de keuze wilt hebben qua model airfryer, dan is Emerio een goede keuze voor je! Het eten dat wij er in gemaakt hebben, is altijd goed bevallen.