Getest: Beyerlander Airfryer friet

Deze week kregen we een mailtje van Onno Muilwijk (Sharefoods), of we zin hadden om de nieuwste Beyerlander Airfryer friet te proberen! Wij zijn altijd wel in voor een test, en wie wil er nu niet frites proberen? Dus hebben we een testpaneel verzameld, en we zijn de Beyerlander Airfryer frites gaan testen. In deze review lees je wat het eindoordeel is geworden.

Waarom Beyerlander Airfryer friet?

Getest- Beyerlander Airfryer friet

Krokante friet uit de airfryer krijgen? Tot op heden is dit een grote uitdaging gebleken. We hebben al vele soorten en merken uitgeprobeerd, maar er zijn er maar enkelen die we echt lekker vinden. Waarom zouden de Beyerlander friet wel een succes worden? Ze beloven sowieso dat je in 3 minuten dunne frites kan bereiden in de Airfryer. 3 minuten maar? Normaal gesproken ben je ruim drie keer zo lang bezig (namelijk 10 minuten). Verder staat op de verpakking dat je de frites niet om hoeft te schudden en dat de gehele inhoud van de zak in de Airfryer kan. We zijn benieuwd!

Bereiding Beyerlander frites

We hebben de airfryer aangezet en wachten een paar minuutjes totdat deze is opgewarmd. Kunnen we in de tussentijd goed naar deze frites kijken. De zak voelt solide aan en stevig. Als je het vergelijkt met andere zakken springt deze zak met kop en schouders er bovenuit. Normaal gesproken is het een slappe zal plastic namelijk. We hebben drie keer moeten lezen, maar de inhoud van de hele zak kan in 1 keer in de airfryer. Dat is dan 450 gram frites, goed voor 4 porties. We schudden de zak netjes uit in de airfryer en we zetten de timer op 3 minuten.

Resultaat

De friet zien er na die 3 minuten supergoed uit. Mooie kleur, het ruikt goed, en ze voelen stevig aan. Niet te slap in elk geval. En de smaak is echt heel goed! Je proeft goed de friet zonder dat het een slappe binnenkant heeft. Wel zijn ze iets slapper dan dat sommigen ze normaal gesproken zouden eten. Dit is simpel opgelost door ze de volgende keer iets langer in de airfryer te laten. Bijvoorbeeld een half minuutje langer. Het testpanel is verder erg positief over de friet. Voor ons en het testpanel is deze friet dus echt een aanrader!

Wat nog leuk is om te vermelden is dat de friet vrij is van allergenen en e-nummers. Verder is deze friet te verkrijgen bij een groot aantal supermarkten. Heb je nog geen airfryer of ben je op zoek naar een nieuwe airfyrer? Bekijk dan hier de top 10 van de beste airfryers.