Goedkope airfryer

De aanschaf van een nieuwe airfryer is niet een goedkope uitgave. Maar je hebt dan wel een apparaat in huis gehaald waar je jaren mee vooruit kan. En die je zelfs dagelijks kan gebruiken. Tot slot is een airfryer veelzijdig in het gebruik en kan je er in bakken, grillen en frituren. Natuurlijk heb je nog wel je kookplaat nodig, maar een oven zou je niet meer hoeven te hebben. Toen de airfryer pas net op de Nederlandse markt was gelanceerd, waren er maar een paar aanbieders van de airfyer. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer concurrenten bij gekomen. 

Dit zie je ook terug in de prijs, er is nu meer keuze als je op zoek bent naar een goedkope airfryer. Wij hebben voor je uitgezocht wat de goedkope airfryer aan kwaliteit levert. Ben je ook benieuwd naar het resultaat?

Beste goedkope airfryer

Hieronder vind je de beste goedkope airfryers van dit moment:

Primo AF2-WS

Van de goedkope airfryers is dit de goedkoopste airfryer. Ondanks dit gegeven zijn we positief over deze airfryer. Er past redelijk wat in het mandje, een hele maaltijd erin bereiden lukt wel.

Bekijk prijzen
Royalty Line Deluxe

Op zoek naar een goedkope airfryer die kan grillen, roosteren, opwarmen en kan bakken? En die in 1 keer 500 gram frites voor je bakt? Stop dan met zoeken! Deze Royalty Line Deluxe kan dit allemaal!

Bekijk prijzen
Emerio Airfryer AF-116073

Je kunt hiermee frituren, grillen, bakken en braden. Voorzien van een regelbare thermostaat, het maakt een geluidje als het eten klaar is. Er past niet veel in deze airfryer, voor snacks is voldoende ruimte maar een hele maaltijd is hij te klein.

Bekijk prijzen
Magnani Airfryer XL

De airfryer XL van Magnani is voorzien van een timer en is eenvoudig in gebruik. Deze airfryer is geschikt om in te roosteren, opwarmen, bakken en frituren. De temperatuur instelbaar van 80 tot 200 graden Celsius graden.

Bekijk prijzen

Goedkope airfryer

We zijn tevreden over de resultaten van de goedkope airfryers. Ze doen allemaal namelijk wat ze moeten doen: eten bereiden. Vergeleken met de duurdere airfryer versies zit het verschil vooral in de inhoud van de airfryer, dus de hoeveelheid friet die er bijvoorbeeld in kan. En het aantal watt is een groot verschil. Bij de duurdere versies is het vaak 1800 watt. Hierdoor wordt het eten sneller bereid. Maar heb je een kleine portemonnee en wil je toch profiteren van de voordelen van een airfryer? Dan kan je met een gerust hart een goedkope airfryer aanschaffen!