Inventum airfryer

Door: Jasper
Laatste update: 11 november 2019
Inventum airfryer

Naast Philips is er nog een Nederlands merk onder de Airfryers, namelijk Inventum! Ze hebben maar verschillende airfryer modellen in het assortiment. Alle modellen van de Inventum airfryer zien er luxe uit en bevinden zich qua prijs in het middensegment. 

Ze zijn een stuk goedkoper dan de modellen van Philips, maar wel wat duurder dan bijvoorbeeld Tristar. Inmiddels timmert Inventum ook al wat jaren aan de weg als het gaat om hetelucht friteuses en kunnen we dus zeker wel stellen dat het niet zomaar een merk is.

Hetelucht friteuse Inventum

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje. Dit is wat Inventum belooft als je hun airfryer koopt. Er zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Ook met deze hetelucht friteuses kun je naast frituren ook grillen, roosteren en bakken. De airfryers zijn zowel analoog als ook digitaal verkrijgbaar. De prijs ligt om en nabij de 100 euro. De prijs hangt onder andere af van de inhoud die de airfryers van Inventum kunnen bereiden.

Inventum airfryer

Er zijn dus verschillende modellen Inventum airfryer waar uit je kan kiezen. Helaas kun je er geen accessoires los bij krijgen. Je kunt natuurlijk wel proberen om de Philips airfryer accessoires te gebruiken voor de Inventum Airfryer. Sommige hiervan zullen wel passen en maar sommige helaas ook niet. 

Ervaringen Inventum Airfryer

Naast onze eigen ervaring hebben we veel ervaringen van veel verschillende airfryer merken met mensen doorgenomen en besproken. Op de website van Inventum kun je ook ervaringen vinden van echte mensen die de Inventum Airfryer hebben geprobeerd. 

Voordelen Inventum airfryer

Het is fijn dat je kunt kiezen uit verschillende modellen. Zo zit er zeker een airfryer voor elk soort huishouden bij van het merk Inventum. Ook fijn is dat ze receptenboek meesturen, wat leuk is om door te nemen en je meteen ge├»nspireerd wordt door alle mogelijkheden die het biedt.

Nadelen Inventum airfryer

Zoals ik hierboven al heb aangegeven vind ik het jammer dat er geen accessoires los te verkrijgen zijn. Tot nu blijft Philips daar koploper in, maar voor de rest heeft de Inventum Airfyer zijn naam bewezen op het gebied van hetelucht friteuses. We hebben aantal keer gelezen dat er een chemische geur vrijkomt als de airfryer voor het eerst wordt gebruikt. Wij hebben hier geen last van gehad, maar dat wil niet zeggen dat het niet kan gebeuren. Na een paar keer gebruiken schijnt dit niet meer te gebeuren.

De airfryer van Inventum is prettig in gebruik en een aanrader als je voordelig kennis wilt maken met airfryers.

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer