Philips airfryer

philips airfryer

Steeds meer fabrikanten hebben één of meerdere modellen van een airfyer in het assortiment opgenomen. Philips is één van de eerste fabrikanten geweest die de airfryer op de Nederlandse markt heeft geïntroduceerd. Dt zie je ook wel aan het assortiment, ze hebben meerdere airfryer modellen en ook een uitgebreide accessoires pakket. Menig huishouden heeft dan ook wel een Philips airfryer in de keuken staan.

Philips Airfryer

Philips heeft dus meerdere modellen airfryer in het assortiment. Ze zijn ooit begonnen met de gewone Philip Airfryer, daarna kwam de Philips Airfryer XL op de markt. En inmiddels is ook de Philips Airfryer XXL beschikbaar. Ook heeft Philips de Viva airfryer gelanceerd. Kortom, je hebt ruime keuze in de verschillende modellen. Verder zijn er nog accessoires beschikbaar om met nog meer gemak en diversiteit gebruik te maken van de airfryer. Populaire accessoires zijn bijvoorbeeld de bakplaat, de deksel, pan en de grillpan.

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90

Bekijk prijzen
Philips Airfryer XL HD9247/90

De best geteste XL airfryer komt van Philips. Een Nederlandse koploper van consumentenelektronica en ook zeker één favoriet wat airfryers aangaat. Een combinatie van meerdere factoren zorgt ervoor dat deze airfryer XL ruim bovenaan is geëindigd!

Bekijk prijzen
Philips Viva Airfryer HD9621/90

Deze airfryer van Philips lijkt het broertje van de XL variant. Ook deze pan werkt met Philips TurboStar-technologie die zorgt voor constante, circulerende warmte. Deze airfryer is ideaal voor een huishouden van twee personen.

Bekijk prijzen

Voordelen Philips airfryer

De ruime keuze bij Philips zijn een groot voordeel. Ook de uitgebreide accessoires lijn zorgt er voor dat je als airfryer liefhebber veel keuze hebt. Philips geeft zelf ook veel informatie en airfryer inspiratie. Onder andere op hun website, maar ook leuke filmpjes van de Philips Chef. Tips, tricks en ook recepten komen hier goed aan bod. Laat je daarom inspireren door alle informatie, zodat je alles uit jouw airfryer haalt. Bovendien zijn de airfryers van Philips al jarenlang als beste getest door de Consumentenbond. Zo ben je met een airfryer van Philips dus verzekerd van een goede airfryer,

Nadelen Philips airfryer

Zijn er dan ook nog wel nadelen te noemen? Jazeker, Philips is weliswaar koploper in de airfryer markt, maar is ook het duurste merk. Wanneer je een airfryer van dit merk kiest, betaal je er de hoofdprijs voor. Als je dit niet erg vindt en het van tevoren weet, maakt dit verder niet uit. Tip: houd de aanbiedingen in de gaten, want er zijn nog wel eens cash back acties of dat je gratis accessoires krijgt bij een airfryer van Philips.