Princess airfryer

Door: Jasper
Laatste update: 6 november 2019

Een populaire airfryer is van Princess. Princess noemt ze hun airfryers trouwens Aerofryer, maar het is toch echt een airfryer. Ze hebben verschillende airfryers in het assortiment, waaronder ook een XXL variant. Hiermee kan je voor het gezin heerlijke maaltijden bereiden. Deze wordt meteen geleverd met een bakvorm, waardoor de airfryer veelzijdig in gebruik is.

Princess airfryer

Er zijn niet veel airfryers van Princess verkrijgbaar, maar misschien is dit wel genoeg keuze voor jou. De DeLuxe versie een bijzondere airfryer, hij heeft namelijk een andere vorm dan de meeste airfryers die je kent. Je hebt hier andere opties om het eten in te bereiden, zeker een aanrader om even goed door te nemen. Zeker als je op zoek bent naar een airfryer die veel meer kan dan patat en snacks bereiden.

Voordelen Princess airfryer

De prijs van de Princess airfryer is aan de lage kant, terwijl je er een ruime airfryer voor terug krijgt. De DeLuxe is een bijzondere airfryer waar je bijvoorbeeld een kipje aan het spit in kunt klaarmaken. Deze veelzijdigheid is zeker een voordeel!

Nadelen Princess airfryer

Een groot nadeel van deze airfryer is het beperkte vermogen. De airfryer heeft slechts 1500 watt, waardoor het langer duurt om je maaltijd op tafel te krijgen. Nu is dit een bekend nadeel bij goedkopere airfryers. Om deze airfryer goedkoper te maken, wordt er gekort op deze zaken. Maar als je hier rekening mee houdt en wat eerder begint met koken, is dit nadeel eigenlijk geen nadeel meer!

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer