Tristar airfryer

Door: Jasper
Laatste update: 6 november 2019

Het merk Tristar is misschien niet zo bekend op de Nederlandse markt. Terwijl het toch al 40 jaar bestaat. De Tristar airfryer maakt onderdeel uit van de huishoudelijke tak, waarin koken en bakken een prominente plek innemen. Ook Tristar heeft verschillende airfryers in het assortiment. 

Tristar airfryer

Tristar airfryers zien er mooi uit, en hebben behoorlijk wat capaciteit. Je kunt met deze airfryer op een goedekope manier eenvoudig kennis maken met airfryers. Er zij  helaas geen accessoires verkrijgbaar voor de airfryers van Tristar, dat is wel een gemis als je uitgebreid met een airfryer wilt gaan koken en bakken.

Voordelen Tristar airfryer

Een airfryer van Tristar ziet er goed uit en past bij veel huishoudens dan ook goed op het aanrecht. Tristar geeft aan dat je 5 porties friet in de Tristar airfryer kan bakken. 5 porties vinden wij wat te optimistisch, of je moet echt kleine porties willen serveren. Maar voor 3 volwassenen haal je er met 1 bakbeurt voldoende friet uit. Als je voor een groter gezin wilt bakken, heb je dus wel twee bakbeurten nodig.

Nadelen Tristar airfryer

Je moet er rekening mee houden dat hij 1500 watt capaciteit heeft, en dat het daarom wat langer duurt voordat je eten bereid is. Zoals we al hebben aangegeven, heeft de Tristar geen accessoires. Je kunt deze airfryer niet zo divers gebruiken als bijvoorbeeld een airfryer van Philips.

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer