Welke airfryer moet ik kopen?

Door: Jasper
Laatste update: 27 april 2020

Een veelgestelde vraag is “Hoe koop ik de beste airfryer?”. Misschien ter vervanging van je huidige airfryer, of omdat je nog geen airfryer hebt. Hoe dan ook, je wilt er zeker van zijn dat je de beste airfryer hebt. Daarom hebben we speciaal voor jou een stappenplan gemaakt om de beste airfryer voor jou te kiezen. Er zijn namelijk zoveel modellen verkrijgbaar. Door het stappenplan te volgen, voorkom je een miskoop.

De drie stappen om de beste airfryer te kopen

Stap 1

Welke airfryer moet ik kopen?

Bedenk eerst goed waar je de airfryer voor gaat gebruiken. Wil je het gaan gebruiken ter vervanging van je frituurpan, en alleen snacks en frietjes in bereiden? Dan heb je geen hele dure airfryer nodig, waar je allerlei losse accessoires bij kan krijgen. Als je echt alleen de airfryer wilt gebruiken voor het bereiden van snacks, en je de airfryer bijvoorbeeld in de schuur zet, dan raden we aan er niet te veel geld in te investeren. Een airfryer onder rond de 100 euro moet dan prima kunnen voldoen aan jouw wensen. Wanneer je voor grote(re) groepen personen friet wilt bakken, dan kan het een overweging zijn om een airfryer XL of XXL te kopen. Hier bereid je meer dan een kilo friet in. In ongeveer 20 minuten zijn deze frietjes heerlijk gebakken.

Stap 2

Overleg van tevoren wat het budget is, zodat je al direct een selectie kan maken in het assortiment airfryers. Je hebt een airfryer vanaf ongeveer 60 euro, de duurste is rond de 300 euro. Daarnaast kan je nog bij een aantal merken, zoals Philips of Princess, kiezen voor de aanschaf van een aantal accessoires. Deze prijzen liggen per stuk zo rond de 30 tot 50 euro. Of je hier gebruik van wilt maken heb je als het goed is al bepaald in de eerste stap!

Stap 3

Beslis waar je de airfryer gaat kopen. In de winkel kan je natuurlijk een demonstratie krijgen, je kunt de airfryer vasthouden. Maar tegenwoordig zie je op Youtube ook veel filmpjes over het gebruik ervan. Je kan zelfs zien hoe hele maaltijden in de airfryer worden bereid. Op basis van de informatie die je uit de Youtube filmpjes haalt kan je ook prima online de beste airfryer aanschaffen. Houd gelijk de airfryer aanbiedingen in de gaten om met een leuke korting dit mooie apparaat in huis te halen.

Hoe koop ik de beste airfryer?

Door je te houden aan dit drie stappenplan weet je zeker dat je de beste airfryer gaat vinden. Bedenk eerst goed waar je de airfryer voor gaat gebruiken, wat je budget is en waar de de airfryer wilt kopen. Ter inspiratie kan je natuurlijk ook kijken bij de top 10 airfryers. Hier vind je de beste airfryers van dit moment met de voordelen en nadelen van elke airfryer.


Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer