Beste anti-rimpel crème top 10 2020

Laatste ge-update in door Vera

Anti-rimpel crème vind je bij de meeste vrouwen wel in hun badkamer of onderweg in de toilettas. Rimpels kun je niet helemaal voorkomen, maar je kan de natuur wel een beetje remmen. Een goede anti-rimpel crème vertraagt namelijk het verschijnen van rimpels in het gezicht en verfijnd bestaande rimpels. Bovendien voedt en hydrateert een anti-rimpel crème de huid, zodat je huid er jonger en gezonder uit blijft zien.

Anti-rimpel crème per leeftijd

De huid heeft per leeftijd verschillende behoeftes, zo heeft een jonge huid voornamelijk genoeg aan hydrateren, terwijl een oudere huid meer voeding en verzorging nodig heeft. Daarom is het dus belangrijk dat je de huid verzorgt met een anti-rimpel crème die bij jouw huid past.

De beste anti-rimpel crème vinden

Anti-rimpel crèmes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Eén van de belangrijkste eigenschappen van een goede anti-rimpel crème is, is dat hier een zonbescherming in zit. De zon is namelijk een van de grootste veroorzakers van vroegtijdige rimpels. Het beste kun je je gezicht elke dag (dus ook in de winter) insmeren met een anti-rimpel crème die een SPF factor heeft. Daarnaast is het belangrijk dat je een anti-rimpel crème vindt die bij jouw huid past. Heb je een gevoelige huid? Heb je een droge of juist een vette huid? Wat is het budget dat je hiervoor over hebt? Dit zijn enkele vragen die jezelf kunt stellen om het vinden van een anti-rimpel crème al iets eenvoudiger te maken.

Anti-rimpel crème top 10

Wij hebben een top 10 samengesteld met de beste anti-rimpel crèmes van dit moment. In de top 10 zie je overzichtelijk alle voor- en nadelen op een rijtje. Dit zal je helpen bij het kiezen van de beste anti-rimpel crème voor jou. Wil je wat meer uitleg, lees dan vooral de Anti-Rimpel Crème Koopgids even goed door. De anti-rimpel crème top 10 bestaat uit diverse crèmes die zijn geselecteerd op basis van verschillende specificaties, passend bij verschillende huidsoorten en leeftijden.

10 anti-rimpel creme
# Product Leeftijd SPF Parfumvrij Prijs v.a.
1 NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel
Beste anti-rimpel crème
35+ 30 € 9,50
2 L´Oréal Paris Revitalift Laser X3
Beste zonder SPF
35+ € 16,00
3 Garnier Skin Naturals UltraLift SPF 15 30+ 15 € 6,00
4 Clinique Clinique Smart Custom-Repair Moisturizer SPF 15 35+ 15 € 45,00
5 Olaz Regenerist Whip 35+ € 20,00
6 NIVEA CELLular Anti-Age 45+ 30 € 11,50
7 Biodermal Anti Age 60+ 60+ 15 € 19,50
8 Garnier Bio Anti-Age 35+ € 7,50
9 Eucerin Hyaluron-Filler Anti-Rimpel Urea
Gevoelige huid
35+ 15 € 26,32
10 Rituals Cosmetics Radiance Anti-Aging 35+ € 34,90
Laatste prijs-update: donderdag 21 januari 2021
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z #
Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:
E-mail