Babyfoon gebruikerstips

Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon

Babyfoons zijn over het algemeen erg eenvoudig in gebruik. Meestal is het een kwestie van uitpakken, opladen en aanzetten. Toch zijn er een aantal tips die het gebruik makkelijkere en vooral ook veiliger maken.

Afstand van het ledikantje

Rondom het thema straling zijn er veel meningen. Volgens experts is de DECT-straling is de straling op een afstand van een meter of groter te verwaarlozen. Zorg er dus voor dat tussen het ledikantje en je kindje minimaal een meter afstand zit. Ook is het belangrijk dat je de babyfoon buiten bereik van je kindje en eventuele oudere kinderen houdt. Dit is niet alleen belangrijk omdat een babyfoon geen speelgoed is, voor je het weet ben je de babyfoon kwijt en zit je met een probleem als je jouw kindje in bed wilt leggen.

Privacy en veiligheid

Als je babyfoon hebt die op Wi-Fi werkt, dan is het belangrijk dat je regelmatig de software van de babyfoon update. Ook is het belangrijk dat je een sterk wachtwoord kiest. Je wilt namelijk niet dat derden zomaar op jullie babyfoon meekunnen kijken. Je weet maar nooit wat iemand anders met deze beelden en informatie kan doen. Zo kunnen beelden op internet worden geüpload of weet een inbreker precies wanneer je wel of niet thuis bent.

Ben je nog op zoek naar een babyfoon? Bekijk dan de top 10 met de beste babyfoons van dit moment. Als je uit de top 10 een babyfoon kiest, dan weet je zeker dat je een betrouwbare babyfoon in huis haalt.


Luvion Grand Elite 3 Connect

Overal ter wereld je kindje haarscherp kunnen zien en horen? Dat kan met de Grand Elite 3 Connect babyfoon van het Nederlandse merk Luvion! Dankzij de dual-mode ben je ten aller tijden verzekerd van een stabiele en veilige verbinding.

Koop bij Bol.com
Philips Avent SCD713/26 - babyfoon

Ben je op zoek naar een betrouwbare babyfoon met een kristalhelder geluid? Dan heb je die bij deze gevonden. Want dankzij de DECT-technologie heb je een 100% privé verbinding, geheel ruis- en stoorvrij.

Koop bij Bol.com
Angelcare AC127

Angelcare staat bekend om hun babyfoons met bewegingssensor mat. Deze babyfoon heeft over decenia heen al veel ouders geholpen op tijd bij hun kindje te zijn, nadat de ademhaling stopte. De sensormat geeft na 20 seconde geen beweging een signaal.

Koop bij Bol.com