Babyfoon met camera

Voor veel ouders is het moeilijk om hun kindje alleen in een kamer te laten slapen. Een babyfoon brengt dan al snel rust in huis, want zonder moeite kun je je kindje op afstand toch goed in de gaten houden - helemaal met een babyfoon met camera! Je hoort je kindje dan niet alleen, je ziet ook hoe het met je kindje gaat. Als je een goede babyfoon met camera hebt kun je zien of je kindje zijn oogjes open of dicht heeft. Hierdoor kunnen de ouders zich vaker beter ontspannen en zichzelf beter opladen voordat de baby weer wakker is. Deze rust komt uiteindelijk het hele gezin ten goede!

Babyfoon met camera

Babyfoon met camera 

De meeste babyfoons met babymonitor werken op een digitale technologie, ook wel bekend als DECT. Dankzij DECT ben je verzekerd van een stabiele en veilige verbinding. Vaak kun je een babyfoons met camera uitbreiden, dit is heel handig als je meerdere kindjes in huis hebt. Zo kun je meerdere kindjes of meerdere ruimtes in de gaten houden en zelf slechts één ouderstation gebruiken. 

Helaas zitten er ook een aantal nadelen aan een babyfoon met camera. Zo zijn ze relatief duur in aanschaf en verschilt vooral het beeldkwaliteit erg. Lees dus goed de reviews door voordat je besluit een babyfoon met camera te bestellen.

Babyfoon met camera en verbinding via app

Helemaal fijn is als je jouw kindje ook op afstand kunt volgen via een app. Deze babyfoons zijn nog wat duurder in aanschaf, maar als je weet dat je in de toekomst veel moet werken of 's avonds regelmatig weg bent, dan is dit misschien wel de investering waard. Je kunt je kindje dan zien op elk moment dat jij wilt, zonder degene die thuis op je kindje past te hoeven "storen". Let er wel op dat een babyfoon die via de app te volgen is altijd een stabiele verbinding met wifi nodig heeft. Als je niet op je wifi wilt of kunt vertrouwen, dan zou je nog kunnen kiezen voor een babyfoon met een duale verbinding. Je babyfoon werkt dan altijd via DECT en als toevoeging ook nog via wifi als de babyfoon met camera hierop aangesloten is. 

De beste babyfoons met camera

Wij hebben al een aantal babyfoons getest en gereviewd. Hier vind je de beste babyfoons met camera van dit moment. 

Luvion Grand Elite 3 Connect

Overal ter wereld je kindje haarscherp kunnen zien en horen? Dat kan met de Grand Elite 3 Connect babyfoon van het Nederlandse merk Luvion! Dankzij de dual-mode ben je ten aller tijden verzekerd van een stabiele en veilige verbinding.

Koop bij Bol.com
Luvion Essential

Dankzij de sterke prijs-kwaliteitsverhouding is de Luvion Essential als een van de best verkochte babyfoons met camera. Deze babyfoon heeft meerdere awards gewonnen en dat is niet zomaar zonder reden.

Koop bij Bol.com
Philips Avent SCD630/26

Met deze videobabyfoon van Philips ben altijd verzekerd van heldere kwaliteit en een veilige privéverbinding. De Avent SCD630/26 heeft binnenshuis een bereik tot 50 meter en buitenshuis maar liefst 300 meter.

Koop bij Bol.com
Luvion Easy

De Luvion Easy is voor ouders die twijfelen of ze een camera nodig vinden of niet. De Luvion Easy heeft niet de meeste opties of het scherpste beeldkwaliteit. Maar voor deze prijs krijg je een goede babyfoon met camera.

Koop bij Bol.com
Alecto DVM-200

Met de Alecto DVM-200 kun je via een groot scherm (4.3 inch) tot 4 kindjes tegelijkertijd monitoren. Dankzij de digitale DECT-verbinding ben je verzekerd van een veilige en storingsvrije verbinding.

Koop bij Wehkamp