Beste Black Friday Deals 2021

Laatste ge-update in door Jasper

Black Friday is van oorsprong over komen waaien vanuit Amerika. Het is een waar volksfeest op de vrijdag ná Thanksgiving, waardoor veel Amerikanen vrij zijn. Doordat de kerstdagen voor de deur staan is het een uitstekend moment om eens goed in te slaan. De torenhoge kortingen van vrijwel alle retailers helpt hier natuurlijk enorm bij. Wat veel consumenten niet weten is dat er producten onder de inkoopprijs worden aangeboden, juist om je ertoe te verleiden naar binnen te komen en andere producten te kopen.

In Nederland wordt het koopfestijn voor het eerst georganiseerd in 2014. De eerste twee winkels beginnen dan met het aanbieden van Black Friday deals. Nog geen vijf jaar later kun je er als (online) winkel niet meer omheen en bedraagt de omzet in Nederland meer dan een half miljard euro. Ook jij kunt als consument je slag slaan tijdens de Black Friday Deals. Hieronder hebben we de Beste Black Friday Deals 2021 op een rijtje gezet! 

Door:
Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing en is, naast zijn vriendin en dochter, ook verliefd op SEO. Daarnaast schrijft hij ook voor de website.

Hij heeft communicatie- en multimediadesign gestudeerd en ook meerdere cursussen over marketing gevolgd. Verder komt hij jaarlijks bij de SEO Benelux Borrel, waar hij in 2022 ook in het panel zat.

Als Jasper niet schrijft of aan het designen is, bouwt hij aan met LEGO óf doet hij aan CrossFit