Beste bureaustoel 2023 – Top 5

Door: Jasper
Laatste update: 22 september 2023

Wij verdienen mogelijk een kleine commissie op geselecteerde producten. Lees hier meer over ons en ontdek ons review proces.

In veel sectoren is het thuiswerken de afgelopen jaren meer en meer geaccepteerd, zijnde het deels gedwongen. Uit onderzoek van het CPB blijkt dat het thuiswerken niet tijdelijk is, maar dat steeds meer mensen er bewust voor kiezen om een of meerdere dagen thuis te werken. Een goed ingerichte werkplek is daarbij essentieel, waarbij je moet denken aan een goede monitor, zit/sta bureau, ergonomische muis en een bureaustoel.

Heb je nog geen bureaustoel om thuis te gebruiken, dan hebben wij de oplossing voor je! In deze review lees je namelijk alles over de beste bureaustoelen van 2022, die we vergeleken hebben op basis van de zithoogte, verstelbare elementen, de Arbo normering en natuurlijk de prijs. Na allerlei tests te hebben uitgevoerd, is de Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0 door ons benoemd tot beste bureaustoel 2022. Op zoek naar een andere bureaustoel die bij jouw wensen past? Wij hebben ze voor je!

Beste bureaustoel

 1. Beste koop bureaustoel: Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0
 2. Best geteste bureaustoel: Ahrend 2020 Verta Bureaustoel
 3. Beste ergonomische bureaustoel: Euroseats Curve zwart
 4. Beste bureaustoel voor je rug: Ahrend Zest Bureaustoel
 5. Veste bureaustoel voor thuiswerken: Gispen Zinn Smart Bureaustoel

Bureaustoelen vergelijken

Product Zithoogte Verstelbare elementen Arbo Normering
41 – 55 centimeter Rugleuning, zitting en lendensteun NEN 1335 Bekijk prijzen
Ahrend 2020 Verta Bureaustoel Best geteste bureaustoel
40 – 53 centimeter Rugleuning en zitting NPR 1813 Bekijk prijzen
Euroseats Curve zwart Beste ergonomische bureaustoel
47 – 56 centimeter Rugleuning, zitting en lendensteun NEN 1335 Bekijk prijzen
Ahrend Zest Bureaustoel Beste bureaustoel voor je rug
41 – 54 centimeter Rugleuning, zitting en lendensteun NEN 1335 Bekijk prijzen
Gispen Zinn Smart Bureaustoel Veste bureaustoel voor thuiswerken
41 – 55 centimeter Rugleuning, zitting en lendensteun NPR 1813 Bekijk prijzen
Swipe swipe

Beste koop bureaustoel Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Hierom zijn we fan:
 • Verstelbaarheid
 • Kantelbare zitting
 • Rijwielen
 • Gebruikersgewicht
Let hierop:
 • Langer dan 192 centimeter
 • Hoofdsteun
Bekijk prijzen Op het moment van publicatie was de prijs € 655,00
Zithoogte: 41 – 55 centimeter
Verstelbare elementen: Rugleuning, zitting en lendensteun
Arbo Normering: NEN 1335
Merk: Gispen

De beste bureaustoel van 2022 is de Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0. We hebben deze kwalitatief goede bureaustoel op allerlei verschillende vlaken getest en zijn tot de conclusie gekomen dat dit de beste aankoop is die je momenteel kunt doen. Dit komt vooral door de verstelbare elementen.

Verstelbare elementen

Bij het instellen van de bureaustoel naar mijn wensen, waren er namelijk verschillende elementen die te verstellen waren:

 • Verstelbare lendensteun
 • Verstelbare rugleuning
 • Verstelbare zithoogte

Vooral de kantelbare zitting is ideaal. Het is namelijk ook weleens lekker om wat meer achterover te leunen, zeker als je in een vergadering zit en geen notities hoeft te maken. Of wanneer je lekker aan het gamen bent op je gaming laptop en dit je favoriete houding is.

Daarnaast zijn de rijwielen van deze bureaustoel geschikt voor zowel een harde vloer als zachte ondergrond. Hierdoor kun je deze bureaustoel ook op tapijt gebruiken. Het gebruikersgewicht van maximaal 150 kilogram is meer dan voldoen. En het belangrijkste, de stoel zit goed en comfortabel!

De minpunten

Helaas zijn er ook een tweetal minpunten die we moeten vermelden. Allereerst heeft deze bureaustoel een NEN 1335 normering, wat wil zeggen dat deze geschikt is voor personen tot 192 centimeter. Ben je groter dan dit, dan is deze stoel helaas minder geschikt, vooral doordat de onderdelen wat kleiner zijn.

Daarnaast missen we wel de hoofdsteun. Zeker als je de bureaustoel ook als game stoel gebruikt, is dit wel een vereiste wat we missen. Het zit toch nét wat minder comfortabel en je kunt ook niet lekker even achterover leunen. Dit is wat ons betreft een verbeterpunt.

Te koop bij
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis verzending vanaf 20,-

Best geteste bureaustoel Ahrend 2020 Verta Bureaustoel

Hierom zijn we fan:
 • Verstelbare armleuningen
 • Ventilatie
 • Intuïtieve mechanisme
 • NPR 1813
Let hierop:
 • Aanpasbare hoofdsteun
 • Lendensteun verstelbaar
Bekijk prijzen Op het moment van publicatie was de prijs € 699,00
Zithoogte: 40 – 53 centimeter
Verstelbare elementen: Rugleuning en zitting
Arbo Normering: NPR 1813
Merk: Ahrend

De best geteste bureaustoel, voor zowel grotere als kleinere gebruikers, is de Ahrend 2020 Verta Bureaustoel. Deze bureaustoel heeft namelijk een NPR1813 normering, waardoor deze ook geschikt is voor gebruikers die langer dan 192 centimeter zijn.

Synchroon meebewegende rugleuning

Wat ons tijdens het testen van de bureaustoel is opgevallen, is dat deze comfortabele bureaustoel een intuïtief mechanisme heeft dat synchroon meebeweegt. Dit wil zeggen dat de beweging van de rugleuning wordt gecombineerd met het bewegen van het zitvlak. Hierdoor heb je een natuurlijke houding.

Ook de verstelbare armleuningen dragen hier aan bij. Deze zijn namelijk te verstellen in de:

 • Diepte
 • Breedte
 • Hoogte

Hierdoor kun je te allen tijde een goede ergonomische werkhouding aannemen. Zelfs als iemand anders even op de bureaustoel heeft gezeten, kun je deze weer naar wens aanpassen.

Wat ons in positieve zin is opgevallen is de ventilatie aan de achterkant. Doordat er gebruik is gemaakt van netbespanning aan de achterkant, heb je geen last van een zwetende rug in de zomer. Dit vinden we een enorm voordeel, zeker als je hele werkdagen op je bureaustoel zit.

Aanpassingen

Qua aanpassingen missen we wel een tweetal elementen. Zo is de lendensteun helaas niet verstelbaar. Hierdoor kun je je onderrug dus minder ondersteunen tijdens het gebruik van de bureaustoel. Dit is wel een nadeel ten opzichte van andere bureaustoelen.

Ook ontbreekt er een aanpasbare hoofdsteun. We hebben zelf ervaren dat je hierdoor minder snel even lekker achterover leunt. Je krijgt in dat geval snel last van je nek. Gebruik je de bureaustoel om ook even lekker te scrollen op je smartphone, dan moet je hier wel rekening mee houden.

Te koop bij
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis verzending vanaf 20,-

Beste ergonomische bureaustoel Euroseats Curve zwart

Hierom zijn we fan:
 • Robuust
 • Lendensteun
 • Ventilatie
 • Tapijt
Let hierop:
 • Gewicht
 • Lengte
Bekijk prijzen Op het moment van publicatie was de prijs € 325,00
Zithoogte: 47 – 56 centimeter
Verstelbare elementen: Rugleuning, zitting en lendensteun
Arbo Normering: NEN 1335
Merk: Euroseats

We hebben verschillende ergonomische bureaustoelen getest, maar deze Euroseats Curve bureaustoel viel bij ons enorm in de smaak. De belangrijkste reden hiervoor is het robuuste design van de bureaustoel. Deze ergonomische stoel is niet kapot te krijgen!

Dit komt vooral door het gewicht van de bureaustoel. Met 22 kilogram is deze aan de zware kant, waardoor je er over het algemeen wel een stuk minder makkelijk mee gaat rollen. Wel is deze goedkope bureaustoel geschikt voor zowel hoogpolig als laagpolig tapijt!

Beste ergonomische bureaustoel

Maar wat zorgt er nou precies voor dat dit een ergonomische bureaustoel is? We hebben verschillende aspecten erbij gepakt en de meest opvallende ergonomische eisen voor je opgesomd:

 • Ergonomisch gevormde zitting die ook nog verstelbaar is
 • In hoogte verstelbare rugleuning (lendensteun)
 • Armleggers in hoogte en diepte verstelbaar, terwijl ze ook draaibaar zijn

Kortom, we hebben hier te maken met een goede ergonomische bureaustoel. De comfortabele stoel zit simpelweg heel lekker en je kunt er prima urenlang mee achter je monitor of laptop zitten. De uitstekende prijs kwaliteitverhouding maakt de stoel compleet!

Lengte

Helaas zien we bij deze ergonomische stoel wel dat de lengte niet helemaal geschikt is. Ben je namelijk langer dan 192 centimeter, dan is het vanwege de NEN 1335 certificering niet aan te raden om deze goede bureaustoel aan te schaffen. In dat geval is deze namelijk net te klein voor je.

Als laatste pluspunt hebben we nog de ventilatie van de flexibele rugleuning. De netbespanning zorgt er namelijk voor dat je rug niet in een afgesloten ruimte zit en dat je hierdoor ook een stuk minder snel gaat zweten.

Te koop bij
Gratis verzending vanaf 20,-
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Beste bureaustoel voor je rug Ahrend Zest Bureaustoel

Hierom zijn we fan:
 • Ventilatie
 • Intuïtieve mechanisme
 • Lumbaalsteun
 • Prijs
Let hierop:
 • Kantelbare zitting
 • Hoofdsteun
Bekijk prijzen Op het moment van publicatie was de prijs € 399,00
Zithoogte: 41 – 54 centimeter
Verstelbare elementen: Rugleuning, zitting en lendensteun
Arbo Normering: NEN 1335
Merk: Ahrend

Heb je vaak last van je rug of rugklachten vanwege langdurig zitten, dan is de Ahrend Zest Bureaustoel speciaal voor jou gemaakt. Bij deze bureaustoel wordt namelijk gebruik gemaakt van een zogenaamde Lumbaalsteun. Deze verstelbare lendensteun is een van de redenen dat rugklachten voorkomen worden.

Lumbaalsteun

Een lumbaalsteun is een bolling die aan de onderkant van de rugleuning zit en vaak voorkomt bij een luxe bureaustoel. Deze zorgt er namelijk voor dat je onderste ruggenwervels meer ondersteuning krijgen, waardoor je veel minder snel last krijgt van je rug.

Ook het intuïtieve mechanisme draagt hier aan bij. Verander je namelijk van houding, dan verandert ook de tegendruk die door deze goede bureaustoel gegeven wordt. Hierdoor is je houding altijd ergonomisch en worden lichamelijke klachten vermindert. Denk daarbij aan:

 • Nekklachten
 • Schouderklachten
 • Gewrichtspijnen
 • Rugklachten

Goede stoel

Bij deze goede stoel zien we tevens dat de prijs kwaliteitverhouding prima in orde is. Hoewel het niet de goedkoopste bureaustoel is, behoort deze wel tot de goedkopere in deze review. De kwaliteit is daarbij meer dan prima in orde, zeker als we de ventilatie bij de rug meenemen.

Helaas missen we een tweetal elementen aan deze bureaustoel. Allereerst is dit de kantelbare zitting. Doordat deze ontbreekt, kun je niet even ontspannen achterover leunen. Denk daarbij aan het scrollen op je smartphone of tablet of even lekker een boekje lezen.

Daarnaast missen we ook een verstelbare hoofdsteun. Aangezien deze ontbreekt, krijgt je weinig ondersteuning in je nek, waardoor je ook sneller naar voren gaat leunen. Dit maakt het een van de minder ergonomische bureaustoelen van deze review.

Te koop bij
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis verzending vanaf 20,-

Veste bureaustoel voor thuiswerken Gispen Zinn Smart Bureaustoel

Hierom zijn we fan:
 • Verstelbare armleuningen
 • Ventilatie
 • Lendensteun
 • NPR certificering
Let hierop:
 • Hoofdsteun
 • Prijs
Bekijk prijzen Op het moment van publicatie was de prijs € 699,00
Zithoogte: 41 – 55 centimeter
Verstelbare elementen: Rugleuning, zitting en lendensteun
Arbo Normering: NPR 1813
Merk: Gispen

Deze Gispen Zinn Smart NPR Bureaustoel beschikt over een normering van de Nederlandse praktijk richtlijn. Dit wil zeggen dat de bureaustoel ergonomisch verantwoord is en geschikt is voor gebruikers die langer zijn dan 192 centimeter. Dit zien we terug in de afmetingen van het zitvlak en rugsteun:

 • Breedte zitvlak: 47 centimeter
 • Diepte zitvlak: 46 centimeter
 • Diepte rugsteun: 4 centimeter

We moeten bij het reviewen van deze bureaustoel wel direct vermelden dat de prijs aan de hoge kant is ten opzichte van de andere modellen. Dit komt vooral doordat deze dus geschikt is voor grotere personen en je de leuningen op net wat meer vlakken kunt verstellen.

Verstelbare armleuningen

Daarbij vallen vooral de verstelbare armleuningen op, die draaibaar zijn en die je in de hoogte, breedte en diepte kunt verstellen. Hierdoor heb je altijd een moderne bureaustoel die ook nog eens erg comfortabel zit. Dit komt onder meer door de mesh bekleding die is gebruikt.

De ventilatie die bij de rugleuning is gebruikt, zorgt ervoor dat je geen problemen hebt met een warme rug tijdens de warme zomerdagen. Zelfs als we achter het glas in de zon zaten, hebben we hier geen last van gehad. De netbespanning zorgt er namelijk voor dat het lekker doorwaait.

Lendensteun & Hoofdsteun

Helaas hebben we wel ervaren dat we qua steunen het een en ander missen. Hoewel geen enkele andere bureaustoel in deze review een hoofdsteun heeft, zien we dit wel als een nadeel. Wat dat betreft is een gaming stoel dan net weer een stukje beter. Deze geeft in de nek net wat meer ondersteuning.

Gelukkig is er wel gebruik gemaakt van een lendensteun. Deze is in hoogte verstelbaar, maar helaas niet in de breedte. Toch zien we het wel als een groot voordeel, aangezien we dan net wat meer ondersteuning in de rug voelen. Dit maakt het een zeer comfortabele bureaustoel.

Te koop bij
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis verzending vanaf 20,-

Hoe wij bureaustoelen vergelijken

Tientallen bureaustoelen hebben bij ons de revue gepasseerd, maar slechts vijf ervan hebben we in deze review opgenomen. Voordat we deze bureaustoelen echter zijn gaan testen, hebben we eerst gekeken of deze aan onze criteria konden voldoen. Deze gaan we hieronder met je doornemen.

Aantal wielen

Het eerste punt waarop we gelet hebben is de aanwezigheid van 5 wielen. Hierdoor heb je niet alleen een uitstekend rolvermogen, maar ook veel stabiliteit. Je stoel kantelt niet en je kunt van plek wisselen terwijl je zelf in de stoel blijft zitten.

Arbo normering

Een tweede punt waarop we gelet hebben, is de aanwezigheid van een Arbo normering. Deze stoelen zijn namelijk speciaal gemaakt om de kans op lichamelijk klachten te verlichten. In deze review vind je daarom bureaustoelen met een NPR 1813 en NEN 1335 normering. Beide stoelen voldoen namelijk aan de vereisten.

Gehele werkdag

Aangezien het aantal thuiswerkers de afgelopen jaren sterk is gestegen, moet de bureaustoel ook geschikt zijn om een hele dag in te zitten. Hoewel we aanraden om regelmatig van zitpositie te wijzigen of zelfs meetings staand of lopend te doen, is het met alle bureaustoelen in deze review wel mogelijk om lange tijd achter elkaar te zitten.

Verstelbaarheid

En als laatste punt hebben we nog gekeken naar de verstelbaarheid van de stoelen. Naast dat de stoel in hoogte verstelbaar moet zijn, hebben we ook gekeken of je de rugleuning naar wens kunt verstellen. Bij een aantal bureaustoelen in deze review is het ook mogelijk om de lendensteun te verstellen, zodat je meer ondersteuning krijg in je rug.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een bureaustoel – 2022 Koopgids

Bureaustoelen heb je in allerlei soorten en maten, terwijl er ook een groot verschil zit in het aantal functionaliteiten van een bureaustoel. Doordat de wensen met betrekking tot een bureaustoel sterk van elkaar kunnen verschillen, hebben we een aantal punten voor je op een rij gezet waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe bureaustoel.

Gebruik

Een eerste punt van aandacht is het gebruik van de bureaustoel. Ga je de bureaustoel gebruiken voor het werk én zit je veel achter een bureau, dan is het aan te raden om te investeren in een goede bureaustoel. Gebruik je de bureaustoel alleen om een keer in de week de administratie bij te werken, dan is een bureaustoel met allerlei extra’s minder van belang.

Ergonomie

Kijk daarnaast ook naar de ergonomie van een bureaustoel, zeker als je gedurende de dag veel tijd achter je bureau doorbrengt. Een ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat dit ook prettige uren zijn, zodat je urenlang productief achter je laptop, Chromebook, gaming laptop of monitor kunt zitten. Let er daarbij wel op dat ook deze op de juiste manier zijn afgesteld om te voorkomen dat je alsnog klachten krijgt.

Bekleding

Hoewel je het misschien niet zou zeggen, speelt de bekleding bij een bureaustoel een belangrijke rol. We zien dat er vaak twee verschillende soorten bekleding op de markt zijn:

 • Stoffen bekleding: Een stoffen bekleding heeft het voordeel dat deze qua temperatuur beter bij de meeste mensen past. Dit komt omdat de warmte uit de stoel kan. Daarentegen is het wel een stuk moeilijker om de bekleding schoon te maken.
 • Leren bekleding: Gemakkelijker schoon te maken, maar kan in de zomer erg warm worden. Zeker als je geen aircooler of airco hebt is het aan te raden om te kiezen voor een stoffen bekleding.

Verstelbaarheid

De verstelbaarheid van de bureaustoel gaat je helpen om deze helemaal op jouw lichaam af te stemmen. Hier zouden we vooral naar kijken als je veel gebruik gaat maken van de stoel, aangezien een goede houding lichamelijke klachten kan voorkomen. Als we het hebben over de verstelbaarheid moet je denken aan:

 • Rugleuning
 • Armleuning
 • Hoogte
 • Diepte

Hoogte

En tot slot moet je nog letten op de hoogte van de bureaustoel. In Nederland zijn er dan twee certificeringen die belangrijk zijn:

 • NPR 1813: Geschikt voor mensen die groter zijn dan 192 centimeter, aangezien deze bureaustoelen in hoge mate verstelbaar is.
 • NEN 1335: Geschikt voor mensen tussen de 151 en 192 centimeter. Ook deze is in grote mate te verstellen, maar kan voor mensen die groter zijn dan 192 centimeter problemen opleveren. Denk daarbij aan de hoogte of het verstellen van de armleuningen.

Veelgestelde vragen

Wat is nou een goede bureaustoel?

Een goede bureaustoel is erg persoonlijk en daarom hebben wij ook meerdere bureaustoelen met elkaar vergeleken. Iedereen gebruikt een bureaustoel voor iets anders en daarom moeten er ook verschillende types worden aangeboden. Er zijn een aantal factoren weer je rekening mee moet houden bij het kopen van een bureaustoel, die wij hebben verwerkt in bovenstaande koopgids.

Wat is het verschil tussen een gamestoel en een bureaustoel?

Men weet vaak het verschil niet tussen een gamestoel en een bureaustoel.Wij hebben alle verschillen op een rijtje gezet.

 • Gamestoelen zijn eigenlijk nagemaakte race-stoelen uit sportauto’s, maar dan gemonteerd op het onderstel van een bureaustoel.
 • Een gamestoel kan heel ver naar achteren worden gesteld en heeft een hoge rugleuning, inclusief neksteun. -Een gamestoel is visueel veel opvallender en daarmee te onderscheiden van een bureaustoel. De vulling is dikker, de rugleuning is hoger en een gamestoel zal bijna altijd in opvallende en leuke kleuren komen. Gamers kiezen hier dan ook vaak voor om hun flitsende opstellingen af te maken.
 • Van een verre afstand kan je een gamestoel al herkennen aan de hoge rugleuning en de vaste hoofdsteun. De riem op het afneembare hoofdkussen en je nek en noggin hebben alle steun die ze nodig hebben tijdens het gamen. Deze steun is zeker nodig als je vaak achterover aan het leunen bent tijdens het gamen.
 • Bovengenoemde ondersteuning is er eigenlijk niet met een bureaustoel met een middelhoge tot lage rugleuning

Wat is de beste zithouding achter een bureau?

Ergonomisch werken begint bij je bureaustoel: stel deze goed in om een ergonomische zithouding te creëren. Volg dit handige stappenplan voor de beste zithouding achter een bureau!

 • Stel de hoogte van de zitting in zodat je bovenbenen horizontaal zijn
 • Stel de zitdiepte zo in dat je een gebalde vuist tussen je knieholte en de voorkant van de zitting kunt houden
 • Stel de rugleuning zo in dat je je rug goed ondersteunt. De lumbaalsteun (de bolling onderaan de rugleuning) moet mooi je rugholte invullen
 • Plaats je vingers op je sleutelbeen en laat de arm vervolgens omlaag hangen. Stel nu de armleuning in zodat deze je elleboog raakt
 • Stel daarnaast je bureau qua hoogte zo in dat deze gelijk is aan de armsteun

Zorg dat je beeldscherm op ooghoogte staat en je loodrecht naar het scherm kijkt (bron).

Is een bureaustoel aftrekbaar?

Dit is afhankelijk van waar de bureaustoel staat. Over het algemeen geldt dat de bureaustoel aftrekbaar is als deze in een daarvoor bestemde werkruimte staat en de bureaustoel ook voor dit doel gebruikt wordt. In veel gevallen is een bureaustoel dus aftrekbaar van de belasting.

Hoe stel ik mijn bureaustoel in?

Om je bureaustoel ergonomisch af te stellen, moet je rekening houden met verschillende factoren. Denk daarbij aan de hoogte van de zitting, de zitdiepte, hoogte van de rugleuning, armleuningen en het bureau waar je aan zit. Hier lees je er alles over!

Waarvoor zijn armleuningen op een bureaustoel?

De armleuningen van een bureaustoel zijn er speciaal voor gemaakt om je armen op te leunen. Dit zorgt voor meer ondersteuning tijdens het werken. Het verbetert namelijk je werkhouding en voorkomt klachten aan armen, schouders en nek.

Wat zijn de beste ergonomische bureaustoelen?

De beste ergonomische bureaustoel van 2022 is de Euroseats Curve Zwart. De reden daarvan is dat je deze bureaustoel op allerlei manieren kunt verstellen. Zo kun je de rugleuning, de ergonomisch gevormde zitting en de armleggers verstellen. Het verstellen van de armleggers kan in hoogte en diepte, terwijl deze ook draaibaar zijn.

Welke bureaustoel is het beste voor je rug?

Heb je door het vele zitten last gekregen van je rug, dan kan de Ahrend Zest bureaustoel uitkomst bieden. Dit komt mede door de lumbaalsteun, een steun die aan de onderkant van de rugleuning zit. Hierdoor krijgen je onderste ruggenwervels meer ondersteuning. Dit zijn vaak de wervels waar mensen last van krijgen en waardoor ze pijn in de rug ervaren. Deze bureaustoel lost dat dus deels voor je op!

Wat is beter, een bureaustoel met of zonder armleuningen?

Over het algemeen is een bureaustoel met armleuning beter, aangezien je ledematen hierdoor meer ondersteuning krijgen. Denk daarbij aan je nek, armen, schouders en rug. Zeker wanneer je veel achter een bureau zit, is het aan te raden om een bureaustoel met armleuningen te kopen.

Over de auteur

Jasper

Jasper is het brein achter debeste.com. Hij heeft al 15 jaar ervaring met grafisch vormgeven, is dol op marketing. Daarnaast schrijft hij ook voor de website. Hij heeft communicatie- en multimediad... Lees meer

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *