Copywriter / tekstschrijver

Heb jij een passie voor schrijven, ben je een echte taalnerd en zoek je een toffe functie met veel zelfstandigheid en afwisseling? It’s your lucky day! Bij DeBeste.com zijn we namelijk op zoek naar een enthousiaste en creatieve copywriter/tekstschrijver ter uitbreiding van ons content team.

Wat ga je doen?

Wat doe je als tekstschrijver / copywriter bij DeBeste.com? Samen met de rest van het contentteam ben je continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van de content. Het schrijven van teksten is een natuurlijk belangrijk onderdeel van je werkzaamheden, maar je doet veel meer dan dat. Je houdt je bezig van start tot finish bezig met de content: van het voorbereidende werk tot het schrijven en plaatsen van de content. Na het live zetten van de content houdt het werk natuurlijk niet op; het optimaliseren van de content is ook een belangrijke taak van een copywriter.

Is dit iets voor jou?

Denk je goed te passen in het contentteam en lijkt het het je ontzettend gaaf om deel uit te maken van een snelgroeiend bedrijf? Laat dan weten waarom jij denkt geschikt te zijn voor de functie van copywriter/tekstschrijver bij DeBeste.com. Mail je motivatie en cv naar info@debeste.com (pluspunten als je ook wat van je eerdere werk meestuurt). Heb je nog vragen? Die kan je ook naar ons mailen en wij nemen dan contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en zal niet op gereageerd worden.