BB cream

BB cream betekent Blemish Balm en is een crème die oneffenheden van jouw huid verbergt. Maar ook je huid voedt en kalmeert. Dit in tegenstelling tot een getinte dagcrème die weliswaar een kleurtje geeft aan je huid, maar weinig verzorging. Veel meiden die een BB cream gebruiken hebben last een pukkeltjes en acné. Daarom dragen ze liever geen foundation, omdat dit de huid sluit wat alleen meer voor ergere problemen zorgt. Met een BB cream kan je huid blijven ademen, maar verdoezel je dus de oneffenheden.

BB cream werking

De BB cream heeft zijn oorsprong in Azië en wordt daar al jaren gebruikt. In Azië is het schoonheidsideaal om een gladde huid te hebben, zonder rimpels. Vandaar dat de BB cream vaak een hoog SPF gehalte heeft en je dus goed beschermt tegen de zon. Daarnaast heeft de BB crème een voedende werking voor jouw huid. Het maakt de huid egaler en geeft dekking. Verder doet het goed dienst als primer voor jouw dagelijkse make-up routine.

BB cream is niet alleen voor jonge meiden

Wanneer je ouder wordt, krijg je waarschijnlijk meer rimpels in je gezicht. Niks mee toch? Toch zijn er veel vrouwen die de beginnende lijntjes proberen te verbergen door middel van een foundation. Maar doordat dit erg dekkend werkt, leg je juist de nadruk op de rimpels. Met een BB cream dek je de rimpel en je vult ze meer op. Hierdoor worden rimpels minder goed zichtbaar. Een win-win dus.

De BB cream is een fijn en veelzijdig product. Veel vrouwen van alle leeftijden kunnen dan ook niet meer zonder deze dagcreme.

Garnier Skin Naturals BB Cream SPF 20

Garnier Skin Naturals BB Cream SPF 20 heeft een 5-in-1 formule die voor een direct resultaat zorgt. De BB cream egaliseert de huid, hydrateert, beschermt tegen de zon met SPF 20, vervaagt oneffenheden en zorgt dat je huid niet gaat glansen.

Bekijk prijzen
L'Oréal Paris C'est Magic BB Cream

Deze C'est Magic BB Cream geeft niet alleen de beste gezichtsverzorging, maar heeft het effect van een foundation voor de meest mooie teint. Het resultaat is een natuurlijke finish en 24 uur hydratatie van de huid.

Bekijk prijzen