Beste dagcrème met zelfbruiner

Laatste update: 27 april 2020
Beste dagcrème met zelfbruiner

Invloeden van buitenaf zoals de zon zorgen voor eerdere veroudering van de huid. Maar je wilt natuurlijk wel een mooie natuurlijke kleur op je huid. Zeker in de winter kan je huid erg bleek zijn. Om er toch gezond uit te blijven zien is een beetje kleur wel fijn. Hoe los je dit op zonder elke week onder de zonnebank te hoeven en je huid onnodig te beschadigen? 

Door gebruik te maken van een dagcrème met een zelfbruiner. Zelfbruinende of getinte dagcrème zorgt ervoor dat je huid de verzorging krijgt die hij nodig heeft en die je mag verwachten van een dagcrème, maar geeft ook net dat extra kleurtje aan je huid. Hier leggen we je uit hoe je zelfbruinende dagcrème gebruikt en welke dagcrèmes de beste dagcrèmes met zelfbruiner zijn.

Hoe gebruik je een zelfbruinende dagcrème?

Getinte dagcrème gebruik je op dezelfde manier als je normale dagverzorging. Neem een kleine hoeveelheid zelfbruinende dagcrème op de toppen van je vingers en verdeel dit over je gezicht. Masseer de crème zachtjes in de huid met ronddraaiende bewegingen. Begin bij je voorhoofd en werk van binnen naar buiten. Vergeet je hals niet, maar leg hier geen nadruk op. Dit kan er namelijk onnatuurlijk uitzien. Smeer alle crème heel goed uit, neem er echt eventjes de tijd voor. Anders krijg je vlekken, en dat wil je natuurlijk niet!

De beste dagcrèmes met zelfbruiner

In de top 10 staat ook een zelfbruinende dagcrème. In deze lijst staat hij op nummer 1 staat. Er zijn inmiddels vele verschillende merken verkrijgbaar. Dit zijn de beste van dit moment.

Olaz Total Effects Touch of Sunshine

Olaz belooft dat je met deze dagcrème geleidelijk aan een zonnige gloed op je gezicht krijgt door de tint die erin is verwerkt. Ook is er SPF 15 in verwerkt, waardoor je overdag beschermd bent tegen UV-straling. Dubbelop dus!

Deze dagcrème is fijn als je een niet al te vette huid hebt en niet gevoelig bent voor bepaalde ingrediënten. De huid gaat meer stralen en voelt zichtbaar gladder aan en je huid krijgt er een mooie kleur van. De crème trekt niet heel snel in, waardoor je het eerste uur wel een beetje glimmende huid hebt. Op tijd opsmeren dus als je de deur uit moet.

2. Clarins Crème de Soins Teintée Désaltérante Dagcrème

Deze dagcrème met zelfbruiner mag dan iets duurder zijn maar bewijst zich wel in gebruik. Dit is een erg hydraterende dagcrème die dus ook geschikt is voor de drogere of vochtarme huid. Een voortdurend gehydrateerde huid zorgt voor een sprankelende blik die frisheid uitstraalt. De crème beschermt daarbij tegen UV-stralen, vervuiling en vrije radicalen. Wat ook fijn is dat hij leverbaar is maar liefst 6 verschillende kleurnuances. Op die manier weet je altijd een teint te vinden die het beste bij jouw huid past.

Over de auteur

Make-over Martje

Martje heeft jaren geleden gewerkt als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Nu houdt ze zich op een andere manier bezig binnen de beautybranche. Ze test producten, geeft advies, doet make-uptutori... Lees meer