Beste dagcrème tegen wallen

Beste dagcrème tegen wallen

Een nacht slecht slapen, een drukke tijd op je werk of de stress van het dagelijks leven. Er zijn veel redenen die ervoor zorgen dat je er vermoeid en afgepeigerd uitziet. Stress heeft vaak een negatieve invloed op onze huid. 

Rimpels worden meer zichtbaar, je huid wordt grauwer en je wallen kun je niet meer verbergen. Gaat dit om een korte periode dan trekt dit vanzelf wel weg maar er kunnen ook redenen zijn dat je de rimpels en wallen langer blijft zien, wat doe je dan?

Wat kun je doen tegen wallen?

Het beste advies is om stress te vermijden. Stress kan zorgen voor meer puistjes en oneffenheden maar kan er juist ook voor zorgen dat je huid uitdroogt. Hierdoor wordt je huid dof en worden wallen beter zichtbaar.

Kun je stress niet helemaal voorkomen, daarom is het verstandig aan om je huid elke dag wat extra verzorging te geven in de vorm van bijv. een dagcreme. Reinig je huid elke avond, kies wat vaker voor een masker en zorg voor goede hydratatie. Verzorg je huid echter ook van binnen uit door goed te eten en minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken om je huid gehydrateerd te houden. Vitamine C zit in in veel soorten crème om donkere kringen tegen te gaan en dat is niet voor niets. Eet dus eens wat vaker een sinaasappel om ook je lichaam van binnen uit meer vitamine C mee te geven.

Willen je wallen niet minder worden en ben je op zoek naar snelle (tijdelijke) oplossing? Leg dan elke avond een koel washandje op je ogen en laat deze daar voor minimaal 15 minuten liggen. De verkoeling en het vocht zorgen voor extra hydratatie waardoor wallen minder zichtbaar worden. Wil je geen washandje gebruiken dan kun je ook kiezen voor aardappelschijfjes of komkommerschijfjes. De enzymen in de aardappelen zorgen ervoor dat je huid lichter wordt en ze verwijderen de toxines uit je huid. Koude komkommer zal je geïrriteerde huid en ogen verzachten. Een nachtje goed slapen en je ziet de dag daarna direct het verschil.

Beste dagcrème tegen wallen

Wil je het hele proces versnellen, dan zijn er ook crèmes die wallen tegengaan. Dit is de beste dagcrème tegen wallen: de oogcrème van Biodermal.

Biodermal Anti Age oogserum verstevigt de kwetsbare ooghuid rondom de ogen en helpt rimpels en de zichtbaarheid van wallen te verminderen. Daarnaast bevat deze crème geen parfum en is veilig voor de ogen. Het is een luchtige oogcrème die makkelijk uitsmeert en snel intrekt. Je voelt dat je huid direct meer gehydrateerd is. Ondanks de kleine verpakking doe je er wel lang mee doordat je er maar weinig van nodig hebt.

Op zoek naar meer verzorging voor een vermoeide en droge huid? Kijk dan eens bij de beste dagcrème Top 10.