Beste hydraterende dagcrème

Vraag het maar eens aan een willekeurige apotheker, dermatoloog of ander beauty expert. Hoe belangrijk is hydrateren voor je huid? Wedden dat ze allemaal hetzelfde antwoorden? Namelijk dat het een must is om jouw huid goed te hydrateren. Het helpt dat je huid er jeugdig uit blijft zien, vermindert de eerste rimpels en zorgt ervoor dat je huid er stralend uit ziet. Ook voelt je huid er zachter door. 

Hoe zorg je nu dat de huid continu gehydrateerd is en dat je de beste hydraterende dagcrème hebt?

Blijf de huid continu hydrateren

Het allerbelangrijkste – en wat je eigenlijk ook wel weet – is dat je de hele dag door water moet drinken. Water is namelijk de basis van een huid en lichaam met een goede vochtbalans. Mede doordat je lichaam voor het grootste deel uit vocht bestaat. Drink daarom elke dag minstens 1,5 liter vocht, op warme dagen of als je sport nog meer. Het eten van bepaalde producten helpt ook de hydratatie van de huid. Zo bevatten avocado’s, olijfolie, honing, spinazie, zalm en bessen voedingsstoffen die jouw huid extra hydratatie geven. Het kan ook lonen om omega-3 als voedingssupplement dagelijks in te nemen. Hydrateer jezelf dus van binnenuit.

Hydraterende dagcrème

Een hydraterende dagcrème maakt de huid gladder, zachter en frisser, maar hoe komt dat dan? Door de hydraterende gezichtscrème wordt je huid verzacht en opgevuld, ook wordt de huid afgesloten waardoor er minder vocht verloren gaat. Tot slot wordt extra vocht naar de huid gebracht. Perfecte combinatie dus. Dit zijn een van de beste hydraterende dagcrèmes van dit moment.

Biodermal Hydraplus

Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de vochtarme huid. Het hydrateert de huid intensief en verbeter de vochtbalans. Ook beschermt het de huid tegen uitdrogen en vermindert het droogtelijntjes. De gel trekt snel in en zorgt voor een verfrissend gevoel.

Bekijk prijzen
Olaz Total Effects Whip - Hydraterende Crème - Dagcrème

Dit is een lichte hydraterende dagcrème. Het gaat de 7 tekenen van veroudering tegen, zonder al te zwaar te zijn en te plakken. Je huid voelt glad en ademt de hele dag door. De poriën worden niet verstopt, de crème trekt snel in.

Bekijk prijzen