Beste luxe dagcrèmes

Veel vrouwen vinden het fijn om luxe cosmeticaproducten te gebruiken. Je voelt je dan bijzonder, en op een of andere manier lijkt die luxe ook van jou af te stralen. Waarschijnlijk omdat je jezelf zelfverzekerder voelt. Nu kan het best zo zijn dat de beste dagcrème een goedkope(re) gezichtscrème is. Maar geeft hij jou hetzelfde gevoel? Waarschijnlijk niet. Waan jezelf daarom als een echt luxe vrouw met de beste luxe dagcrèmes van het moment!

La Prairie Cellular Cream Platinum Rare Dagcrème

Deze exclusieve, luxe dagcrème heeft een prachtig vormgegeven flacon.  Wat deze crème zo duurt maakt is dat de ingrediënten van over de hele wereld vandaan komen. Het is vanaf de eerste aanraking een warm bad van luxe.

Sensai ULTIMATE

Altijd al willen ervaren hoe de bekendste celebs van over de hele wereld zich voelen? Met deze Sensai dagcrème kom je in de buurt van hoe zij zich voelen als ze hun dagcrème opsmeren. Je krijgt een zijdezachte huid van de crème.

Valmont - L'elixir des glaciers

Alleen al voor de naam zou je deze dagcrème willen proberen, ontzettend luxe toch? Gebruik deze crème als je huidveroudering tegen wilt gaan. Deze anti-aging cream is daar uitermate geschikt voor. Let op, na opening slechts 2 maanden houdbaar door de gebruikte ingrediënten, smeren maar!

Carita Diamant de Beaute

Qua verpakking is deze dagcrème voor vele een favoriet. Het ziet er zeer luxe uit! Deze dagcrème is een anti-rimpel crème met saffier, toermalijn en diamant. De huid wordt van binnenuit gevoed en laat rimpels en donkere vlekken minder zichtbaar zijn.

Zijn deze luxe dagcrèmes toch niet waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens in de top 10 met de beste dagcrèmes - grote kans dat daar wel de beste dagcrème voor jou tussen staat!