De duurste dagcrème ter wereld

Laatste update: 27 april 2020

Zowel mannen en vrouwen hebben er behoorlijk wat voor over om er goed uit te zien. We besteden er dan ook veel tijd en geld aan ons uiterlijk. Denk aan het kopen van kleding, schoenen, verzorgingsproducten, sportartikelen en gezonde voeding. Want wie er goed uit wilt zien moet er wel wat voor over hebben. Dat betekent dat je soms flink de portemonnee moet trekken wil je een lekkere nieuwe dagcrème aanschaffen. Want je begrijpt dat de duurste dagcrème ter wereld niet zomaar in een drogisterij ligt.

Wat is de duurste dagcrème ter wereld?

De duurste dagcrème ter wereld

De duurste dagcrème is La Crème van het Japanse merk Shiseido. Je moet meer dan 10.000 euro betalen voor een potje met 50 gram aan anti-rimpel crème! Wat maakt deze crème nu duur? De ingrediënten zijn niet bekend gemaakt (highly secret), maar het is wel bekend dat het een erg luxe potje is waar de dagcrème in wordt bewaard. Het potje is namelijk handgemaakt door Franse handblazers, heeft 30 lagen kristal en is versierd met platina ringen.

Alternatieven voor de duurste dagcrème

Gelukkig zijn er in Nederland ook goedkopere dagcrèmes te verkrijgen, maar die alsnog een behoorlijk gat slaan in je financiën. Zo heeft La Prairie en La Mer soortgelijke crèmes in een potje die helpen tegen rimpels. Deze crèmes zijn verkrijgbaar vanaf 600 euro. Maar voor velen van ons is dit ook nog veel te duur voor een dagcrème. Daarom hebben wij in de top 10 beste dagcrèmes veel goedkopere crèmes opgenomen. Zo zijn er al hele fijne dagcrèmes tussen de 5 en 10 euro. Toch nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan de pagina’s met soorten dagcrème en soorten huid. Daar vind je meer informatie over welke crèmes je het beste kan gebruiken bij elk huidtype.


Over de auteur

Make-over Martje

Martje heeft jaren geleden gewerkt als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Nu houdt ze zich op een andere manier bezig binnen de beautybranche. Ze test producten, geeft advies, doet make-uptutori... Lees meer