Is een dure dagcrème beter dan een goedkope dagcrème?

Vaak krijgen we de vraag of een duurdere dagcrème ook beter werkt dan een goedkope dagcrème. Laten we beginnen door het verschil uit te leggen. Vaak worden dezelfde bestanddelen gebruikt in zowel de goedkope als ook in de duurdere dagcrème. De goedkopere varianten worden vaak meer verdunt met andere bestandsdelen waar de dure dagcrème geconcentreerder blijft in zijn originele vorm en dit is dan ook waar je meer voor moet betalen.

Is een dure dagcrème beter dan een goedkope dagcrème?

Is goedkope dagcrème dan beter?

Maar welke van de twee werkt dan beter? Vaak kun je niet direct zeggen dat de één beter werkt dan de ander. Misschien is het je weleens opgevallen maar heel vaak komen bijvoorbeeld de dagcrème van de ALDI of van Lidl als beste uit de test. De consumentenbond test dan de bestanddelen en zet dit weg tegen de prijs. Uit deze test komen vaak deze soorten goedkope dagcrème als beste naar voren omdat ze relatief een hoge kwaliteit bieden voor een laag bedrag. Heb je een duurdere dagcrème dan heb je hier minder van nodig en is meerdere malen op een dag smeren niet nodig. Vergelijk dit met een een goedkopere dagcrème waar je wel meer van nodig hebt, en dus vaker moet kopen. De vraag is dan of je daadwerkelijk zoveel goedkoper uit bent.

Hier twee favoriete dagcrèmes, zowel een goedkope als duurdere waar veel mensen erg tevreden over zijn.

Shiseido BioPerformance Glow Revival Cream Dag- en Nachtcrème

Shiseido BioPerformance Glow Revival Cream Dag- en Nachtcrème

Shiseido is een wereldwijd Japans cosmeticabedrijf. Het oudste cosmeticabedrijf ter wereld wel te verstaan! Het assortiment bestaat voornamelijk uit make-up en verzorgingsproducten en hier specialiseren ze zich alleen maar in. Dit zie je dan ook terug in de kwaliteit van de producten. De bio-performance Glow Revival Cream vermindert zichtbaar roodheid, dofheid, en verkleuring voor een mooie, egale, stralende huid. Een heerlijke luchtige dagcrème die lekker uitsmeert en niet dik aanvoelt.Olaz Total Effects 7-in-1 Parfumvrije Dagcrème

Olaz Total Effects - 7in1 Anti-Veroudering Moisturiser - Parfumvrije Dagcrème

Dat deze dagcrème heeft de top 10 gehaald zegt natuurlijk al genoeg.Velen vinden Olaz een heel fijn merk. Het brengt regelmatig veel nieuwe producten op de markt brengt voor alle typen huid. Deze dagcrème zegt in 7 stappen je huid te verbeteren. Het biedt 7 huidvoordelen in één product: 1. Vermindert de zichtbaarheid van rimpels 2. Hydrateert 3. Egaliseert de teint 4. Kleine uitziende poriën 5. Egaliseert de huidstructuur 6. Laat de huid stralen 7. Herstelt de stevigheid van de huid. Al met een al een dagcrème die je goed kunt gebruiken voor gezichtsverzorging, zeker als je budget wat kleiner is en je toch een fijne dagcrème wilt.

Zoals je ziet kunnen zowel de goedkope of dure dagcrème geschikt zijn. Het belangrijkste is om goed te kijken naar je huid en wat deze nodig heeft en dan pas naar de prijs. Heeft jouw huid specifieke verzorging nodig kies dan een dagcrème die daarop gericht is. Of beter nog, combineer beiden. Gebruik een dure dagcrème elke avond en neem de goedkopere dagcrème mee in je tas zodat je altijd en overal je huid kunt verzorgen.