Wat is de beste crème tegen couperose

Heb je weleens mensen gezien met hele kleine rode adertjes in hun gezicht? Meestal zie je ze terug op de wangen, neus of hals. Dit wordt couperose genoemd en is helaas voor degene die er last van heeft vaak een vervelende kwaal waar je niet zomaar vanaf komt.

Wat is de beste crème tegen couperose

Couperose zijn dus kleine gesprongen bloedvaatjes onder de huid die zichtbaar worden aan de oppervlakte. Ben je de 30 jaar gepasseerd dan maak je hier de meeste kans op. Het is een volkomen onschuldig probleem maar kan erg vervelend zijn als je hier last van hebt, veel mensen schamen zich hier dan ook voor.

Wat zijn de oorzaken van couperose?

Erfelijkheid. Helaas kun je er al rekening mee houden als je moeder, oma en zussen hier last van hebben dat het jou niet overslaat.

Dunne huid. Naast dat mensen met een dunne huid vaker last lijken te hebben van couperose is het helaas ook nog eens beter zichtbaar dan bij mensen met een dikkere huid.

Slechte gewoonten. Teveel blootstelling aan de zon kan couperose veroorzaken maar ook teveel alcohol kan hier aan bijdragen.

Wat kan ik doen aan couperose?

Aan erfelijkheid en een dunne huid zijn helaas weinig aan te doen. De slechte gewoonten kun je natuurlijk wel zelf aanpakken. Helpt dit niet of deed je dit toch al niet dan kan de oorzaak nog liggen bij een vitaminetekort. Neem hiervoor extra supplementen om zeker te weten dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Er schijnen ook specifieke laserbehandelingen te zijn die kunnen helpen tegen couperose maar overleg dit goed met je huisarts of h

Biodermal couperose Dagcrème

Een dagcrème kan bijdragen aan een gezonde huid. De Biodermal couperose dagcrème kan je bijvoorbeeld helpen.

Couperose crème van Biodermal biedt een effectieve behandeling van huidproblemen zoals rosacea en couperose. De crème draagt bij aan het herstel van de couperose en zorgt daarbij voor verzorging. Door de kalmerende factor is het ook nog eens een hele fijne crème voor dagelijks gebruik.

Een andere is om een concealer te gebruiken onder je foundation als je last van het couperose. Een concealer zorgt ervoor dat de huid lichter en egaler wordt. Smeer je dit op de couperose heb je als het ware een extra laag op de vlekjes, smeer hierover de foundation en je huid is egaler dan wanneer je alleen foundation gebruikt.

Couleur Caramel Concealer Corrector 16 - Rode Vlekken - Couperose

Deze concealer gebaseerd op alleen maar natuurlijke ingrediënten is een ideaal product om je couperose net even wat beter weg te kunnen werken.

Gebruik je liever geen apart product of gebruik je al een fijne dagcrème? Houd er dan wel altijd rekening mee dat jouw favoriete dagcrème een hoge SPF factuur heeft. Ben je nog op zoek naar een goede basis dagcrème? Kijk dan eens in deze samengestelde top 10 lijst met de beste producten van dit moment.