Wat is de beste goedkope dagcrème?

Wat is de beste goedkope dagcrème?

Veel mensen hebben het idee dat alleen de duurdere dagcrème lijkt te werken. Dit is helemaal niet zo. Het wil namelijk echt niet zeggen dat de beste dagcrème ook de duurste moet zijn. De meeste mensen hebben nu eenmaal niet het budget om een paar keer per jaar hele dure dagcrème te kopen. 

Gelukkig is dit ook niet nodig. Om je verder op weg te helpen hebben we een top 3 met de beste goedkope dagcrèmes voor je samengesteld - geschikt is voor de meeste huidtypes.

Top 3 met de beste goedkope dagcrèmes 

1. Garnier SkinActive Hydra Bomb 

Dit is een ultra hydraterende dagcrème. De Hydra Bomb dagcrème is een bom van doeltreffendheid die de vochtpeil van de huid herlaadt en deze helpt te beschermen tegen externe factoren. Zeer geschikt voor een vochtarme huid. Deze dagcrème is uitermate geschikt voor vrouwen van 30 – 45 jaar. Ook fijn is dat hij verder geen overbodige stoffen bevat en vrij is van parabenen. En voor iets minder dan €10,- heb je al een potje in huis.

2. NIVEA Aqua Sensation Verkwikkende Dagcrème

Éen van de bekendste en beste dagcrème merken is en blijft nivea. Dit merk heeft inmiddels de lijn uitgebreid voor alle verschillende huidtypes. Wij hebben deze getest en hebben hier goede ervaringen mee. De Nivea Aqua Sensation Verkwikkende Dagcrème is verrijkt met verschillende vitaminen en Hydra IQ. De Hydra IQ zorgt in de dagcrème voor een extra hydraterende werking en is geschikt voor iedere huidtype.

3. L’Oréal Paris Triple Active Dagcrème

Ook L’Oreal heeft een goedkope dagcrème op de markt gebracht die geschikt is voor de meeste huidtypes. Net als de nummer 1 en 2 is ook deze dagcrème leuk geprijsd en zie je dit niet terug in de kwaliteit van de crème. Deze dagcrème garandeert een optimale hydratatie van de huid gedurende 24 uur. Daarbij belooft hij de huid te beschermen tegen dagelijkse UV-straling en laat de huid stralen.

Dankzij deze top 3 kun je zien dat zelfs de beste dagcrème helemaal niet duur hoeft te zijn. Zoek je een dagcrème die meer afgestemd is op jouw huidtype? Bekijk dan eens de top 10 met beste dagcrèmes van dit moment.