Het beste dames parfum 2020

Laatste ge-update in door Vera

Hoe vind je nou de beste dames parfum voor jezelf of je partner? We merken dat veel mensen het moeilijk vinden om een nieuw parfum te kiezen. Vaak wordt er gekozen voor een geur gekozen die al jaren wordt gebruikt. Terwijl de markt met parfums zo ontzettend gevarieerd is. Met onze tips en tricks helpen wij jou in je zoektocht naar jouw beste dames parfum!

Het kiezen van een parfum is een zoektocht.

Ben jij iemand die een dames parfum zo goedkoop mogelijk probeert te krijgen? Dan word je vast enthousiast als er ergens een dames parfum sale is. Toch is een goedkoop parfum niet altijd een goed parfum. Tenzij het een kwaliteitsparfum is wat afgeprijsd is, want daar word je natuurlijk heel erg blij van. Maar dan is vaak de volgende vraag: welk parfum past bij jou? Mag een dames parfum bloemig zijn, of hou je meer van een oriëntaalse geur? Heb je geen idee wat dat betekent? Lees dan vooral even onze Koopgids. Dan weet je alles. Je neus gebruiken is eigenlijk de beste manier om erachter te komen wat je lekker vindt ruiken. Maar je kunt ook onze dames parfum top 10 gebruiken. Daarin staan 10 parfums die wij voor je getest hebben.

Beste dames parfum top 10

Beste dames parfum top 10

Keuzes maken, wij zijn er met z’n allen niet altijd even goed in. Een parfum kiezen is dan ook een uitdaging in de cosmeticabranche. Je wordt overspoeld met reclames op televisie, in magazines, op social media, in de winkel, noem maar op. Je koopt één van die parfums en hebt het idee dat je nu trendy en hip bent met jouw geur. Maar eigenlijk ben je in een marketing truc getrapt en heb je een keuze gemaakt op basis van de reclame. En niet op basis van de geur zelf. Juist omdat je alleen hebt gekeken naar wat nieuw en hip is, ben je eigenlijk vergeten er op te letten om een parfum aan te schaffen die bij jou past. Laat je daarom niet meer teleurstellen en kies je eigen parfum, op basis van jouw eigen voorkeuren.

Een parfum is een zeer persoonlijk beautyproduct.

Het kiezen van een nieuw parfum is een zeer persoonlijk keuze. Jij bepaalt namelijk zelf wat je een lekkere geur vindt. Een nieuw parfum kiezen is een echte beleving. Het gaat natuurlijk om de geur, maar ook de verpakking en het flesje spelen hier een rol bij, want het gaat om het gevoel dat je ervan krijgt. In de top 10 beste vrouwengeuren hebben we hier ook rekening mee gehouden. Je vindt de lekkerste parfums van de afgelopen jaren in de top 10.

# Product Karakter Prijs v.a.
1 Lancome La Vie Est Belle - Eau de parfum
Het beste dames geurtje
Bloemige geur € 39,89
2 Cacharel Noa - Eau de Toilette
Ook geschikt voor jonge vrouwen
Bloemige geur € 24,99
3 Paco Rabanne Lady Million - Eau de Parfum
Voor de zelfverzekerde vrouw
Bloemige geur € 54,49
4 Beyoncé Heat - Eau de Parfum Kruidige geur € 13,99
5 Replay Signature for Woman - Eau de Parfum Chypre geur € 35,34
6 Chanel No 5 - Eau de Parfum Bloemige geur € 233,58
7 Emporio Armani Diamonds - Eau de Toilette Oriëntaalse geur € 59,19
8 DKNY Be Delicious Fresh Blossom - Eau de Parfum Bloemige geur € 37,36
9 Yves Saint Laurent Mon Paris - Eau de Parfum Chypre geur € 59,95
10 Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum Bloemige geur € 16,87
Laatste prijs-update: donderdag 21 januari 2021

Waar opletten bij de aanschaf van het beste parfum?

Het juiste parfum voor jou is natuurlijk een heel persoonlijk iets. Wat de een lekker vindt ruiken, vindt een ander misschien niet zo prettig. In deze Koopgids zetten we wat eigenschappen van dames parfums op een rijtje. Door hierop te letten als je parfum gaat bestellen, kun je makkelijker beslissen wat het juiste parfum voor jou is. Bekijk ook zeker even onze dames parfum top 10, waarmee je inspiratie op kunt doen. Of je dames parfum nou goedkoop of duur mag zijn, in onze top 10 staat voor elk budget een parfum. Als je een mooi parfum ziet wat je aanspreekt, dan kun je dat meteen bestellen.

Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:
E-mail