Beste ereader top 5 2020

Laatste ge-update in door Jasper

Onderweg een boek lezen, studeren of een tekst corrigeren – je doet het met een e-reader. Vergeet het papier maar, met een e-reader hoef je niet te sjouwen en kun je toch een complete bibliotheek meenemen. De beste e-readers zijn compact, hebben een goed leesbaar scherm en een praktisch formaat wat goed in je tas past.

Hoe werkt een e-reader?

Simpel gezegd gebruik je een e-reader meestal om er digitale boeken op te zetten. E-reader boeken kun je online bestellen en downloaden naar je computer of reader. Veel e-readers hebben tegenwoordig uitgebreide functies, waardoor je ook naar audioboeken kunt luisteren of muziek kunt afspelen. Handig als je even uitgelezen bent.

De duurste e-readers hebben vaak veel geheugen, kwalitatieve schermen en een batterij die wekenlang meegaat. Vaak hebben deze readers extra functies, waardoor je erop kunt schetsen, teksten kunt corrigeren en artikelen voor je werk kunt lezen.

Hoe herken je de beste e-reader?

Als je graag een e-reader wilt kopen, vraag je je misschien af: “wat is de beste e-reader?” of: “wat is een goede e-reader?” Om antwoord op die vragen te krijgen, kun je onze e-readers reviews lezen of even door onze koopgids bladeren. Wij hebben 5 apparaten getest en de beste e-readers voor je op een rij gezet. We hebben ook gekeken wat de beste Kobo e-reader is, voor als je gebruik maakt van deze dienst. Bekijk gerust onze bevindingen en top 5 voor inspiratie. Zo kun je snel zelf bepalen welke e-reader de beste koop is voor jou.

ereader
Inhoudsopgave
# Product Geheugen Schermgrootte Gewicht Prijs v.a.
1 Onyx Boox Note2
De beste multifunctionele e-reader
64 GB 10,3 inch
-
€ 0,00
2 Kobo Libra H2O e-reader
De beste waterdichte e-reader
8 GB 7 inch 192 gr € 179,99
3 Sony Reader™ (PRS-T2) - Wit
De beste compacte e-reader
2 GB 6 inch 164 gr € 0,00
4 Pocketbook Touch HD 3 16 GB Black,Grey 16 GB 6 inch 155 gr € 169,99
5 Dapoda® Premium E-Reader met hoesje en oordopjes – 8GB – Groot scherm 8 GB 7 inch 280 gr € 69,95
Laatste prijs-update: dinsdag 26 januari 2021
Jasper van Campen
Door: Jasper
Jasper is samen met Joel verantwoordelijk voor de categorie Elektronica.

Socials: Jasper
LinkedIn - Facebook - E-mail