Hoe gebruik je een kobo e-reader?

Tegenwoordig hebben veel mensen een kobo e-reader. De tijd van papier komt ten einde. Lees snel verder om er alles over te weten te komen!Wat is een kobo e-reader?

Een kobo e-reader is een apparaat waarmee je digitale boeken en andere digitale media, zoals PDF's, kunt lezen. De apparaten zijn vaak lichter en kleiner dan traditionele boeken en kunnen meerdere boeken tegelijk opslaan.

Er zijn veel verschillende soorten kobo e-readers verkrijgbaar, maar de meest gangbare gebruiken elektronische papiertechnologie om tekst op het scherm weer te geven.

De nieuwste apparaten maken draadloos downloaden van nieuwe boeken mogelijk.

Kobo e-reader versus traditioneel boek

De traditionele, gedrukte boeken zijn langzaam aan het verdwijnen. Het was een revolutionaire uitvinding in de 15e eeuw, en sindsdien is het in gebruik gebleven. Tegenwoordig hebben we echter kobo e-readers die veel handiger en praktischer zijn.

De voordelen van een kobo e-reader zijn talrijk, zoals:

  • Ten eerste is hij licht van gewicht en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.
  • Ten tweede kun je er veel meer boeken op bewaren dan op een traditioneel gedrukt boek, omdat ze digitaal minder ruimte innemen dan fysiek.

Zou je graag een e-reader voor je kind willen kopen? Bekijk dan hier ons artikel!

Hoewel gedrukte boeken nog steeds populair zijn, zijn de voordelen van kobo e-readers dat je er meerdere boeken mee in je zak kunt meenemen, en dat ze een achtergrondverlichting hebben, zodat je ze 's nachts of op donkere plaatsen kunt lezen.

Hoe gebruik je een kobo e-reader?

1. Download de Kobo Books app uit de App Store/Play Store op je telefoon.

2. Als je de app gedownload hebt, moet je je aanmelden met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je krijgt dan toegang tot alle boeken die op je account staan, en ook tot nieuwe boeken die je gekocht of gedownload hebt.

3. Kies een boek uit.

4. Als je een boek gevonden hebt, klik je op de omslag om te zien of er recensies van gebruikers zijn.

5. Als je een boek gevonden hebt, klik je op de kaft en kies je op je Amazon app/website "Buy Book". Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina die je om je creditcardgegevens vraagt.