Beste gezichtscrème 2021 - Top 5

Laatste ge-update in door Agnes

Wat vind jij een goede gezichtscrème? Misschien gebruik je al jaren dezelfde crème en wil je eens wat anders proberen. Je huid verandert namelijk naarmate je ouder wordt, dus een crème die vroeger heel geschikt was, hoeft dat nu niet meer te zijn. De beste gezichtscrème is een crème die goed past bij jouw huidtype. Dit om even aan te geven dat je de beste gezichtscrème alleen vindt als je weet wat je huid nodig heeft. Gelukkig kun je zelf goed bepalen welk huidtype je hebt. Pak een klein make-up spiegeltje en bekijk je huid van dichtbij. Zo kom je er snel achter of je een gevoelige, droge, vochtarme, normale of gecombineerde huid hebt.

Hoe kies je de beste gezichtscrème?

Er zijn heel veel crèmes op de markt, dus het valt niet mee om daaruit te kiezen. Denk aan nachtcremes, dagcremes, anti-rimpel cremes of oogcremes. Het kan helpen om bijvoorbeeld te kijken wat de beste gezichtscrème is volgens de Consumentenbond. Bedenk alleen wel dat deze niet is getest op jouw huid en dus niet hetzelfde resultaat hoeft te geven. In onze top 5 staan verschillende gezichtscrèmes die wij hebben getest, met daarbij het huidtype. 

Bekijk die dus ook even, want daarin staan de beste gezichtscrème voor mannen, de beste gezichtscrème voor vrouwen, de beste natuurlijke gezichtscrème en de beste vochtinbrengende gezichtscrème, zoals wij die hebben beoordeeld. Doe er je voordeel mee! Voor aanvullende aankooptips kun je onze Koopgids gebruiken.

# Product Huidtype Verpakking Bevat Hyaluronzuur Prijs v.a.
1 Clinique Dramatically Different Lotion Moisturizing
Beste uit de test
Gecombineerde, droge huid Fles € 38,99
2 Biodermal Pure Balance Skin Purifying
Beste gezichtscrème vrouwen
Onzuivere huid Tube € 15,39
3 L´Oréal Paris Hydra Intensive
Beste gezichtscrème mannen
Droge mannenhuid Pot € 8,49
4 Garnier Bio Verzachtende Hennep
Beste natuurlijke gezichtscrème
Vermoeide & gevoelige huid Tube € 10,49
5 Olaz Total Effects 7in1 Verstevigend & Hydraterend
Beste vochtinbrengende gezichtscrème
Rijpe huid Pompflacon € 12,49
Laatste prijs-update: vrijdag 19 februari 2021
Agnes Voogt
Door: Agnes
Agnes is samen met haar team verantwoordelijk voor de reviews uit verschillende categorieën. Dagelijks testen en vergelijken zij producten om het voor jou makkelijker te maken. Agnes houdt van schilderen en paardrijden.

Socials Agnes:
LinkedIn - E-mail