Top 10 herengeuren 2021

Laatste ge-update in door Vera

Parfum wordt vooral aan vrouwelijke charme geassocieerd en dat zie je ook aan de sensualiteit  van de marketingcampagnes. Nochtans is niets minder waar: de vraag naar de beste herengeur is enorm hoog omdat het bijdraagt aan een charismatische uitstraling. Als je nog nooit parfum hebt gedragen of als je al jarenlang hetzelfde parfum gebruikt, is het nu een uitstekende tijd om voor wat anders te kiezen.

De keuze is nog nooit zo groot geweest maar veel mannen weten helemaal niet hoe ze een parfum moeten kiezen.

De beste mannen parfum is vooral een kwestie van zelf kiezen

Was jij na het kopen van een herengeur wel eens teleurgesteld? Je bent niet de enige! Veel mannen kiezen een parfum omdat het flacon er stoer uitziet of omdat ze deze als cadeau gekregen hebben. Om teleurstellingen te vermijden kies je beter zelf je parfum en hou je ook rekening met andere criteria dan het uiterlijk van een parfumflacon.

Kies voor mannelijk karakter met je intuïtie

Heeft karakter een geur? En welke geur past bij wel karakter? Moeilijk om te zeggen. Wat vast staat is dat een goed gekozen mannenparfum voor de juiste uitstraling kan zorgen. Mannen willen niet alleen netjes zijn maar willen ook aantrekkelijk zijn en opvallen. De beste herengeur hebben daarom een sterke geur en combineren vaak meerdere aroma’s. Damesgeuren zijn meestal zachter en subtieler.

De beste herengeur is voor elke man zeer subjectief en daarvoor moet je vertrouwen op je zintuigen en je intuïtie. Toch hebben wij in onze heren parfum top 10 een mix van geuren opgenomen die tegenwoordig zeer populair zijn. Aan de hand van onze top 10 herengeuren kan je de beste herengeur op de markt vinden, zonder uren in de parfumerie te moeten doorbrengen.

Lees verder en ontdek de meest stoere en verleidelijke top 10 herengeuren voor 2021.

Inhoudsopgave
# Product Karakter Prijs v.a.
1 Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette Houtige geur € 40,99
2 David Beckham Instinct - Eau de Toilette Aromatische geur € 9,61
3 Givenchy Gentleman Only - Eau de Toilette Houtige geur € 63,00
4 Davidoff Cool Water - Eau de Toilette Aromatische geur € 23,42
5 Joop! Homme - Eau de toilette Oriëntaalse geur € 20,19
6 Paco Rabanne Invictus - Eau de toilette Houtige geur € 55,42
7 Calvin Klein One - Eau de Toilette Citrus geur € 25,00
8 Burberry Brit Rhythm - Eau de Toilette Leerachtige geur € 27,00
9 Armani Code - Eau de Toilette Kruidig € 57,09
10 Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme - Eau de Toilette Citrus geur € 44,01
Laatste prijs-update: woensdag 3 maart 2021
Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.

Contact met Vera:
E-mail