Het beste heren parfum 2020

Laatste ge-update in door Vera

Regelmatig krijgen we de vraag wat nu het beste parfum voor heren is. De vraag naar het beste heren parfum is erg begrijpelijk, want er zijn zoveel soorten parfums waar je uit kan kiezen. En toch kies je dan weer vaak voor het parfum wat jijzelf of je partner al jaren draagt. Ontzettend praktisch, maar misschien komt dit ook omdat je niet weet hoe je een nieuw parfum moet kiezen. Wij helpen je daarom met een aantal tips in de zoektocht naar het beste parfum!

Niet iedereen weet hoe hij een parfum die het beste bij hem past moet kiezen.

Om jouw zoektocht te vereenvoudigen hebben we alvast een top 10 beste herengeuren samengesteld. In deze top 10 vind je de voordelen en nadelen van de geuren. Hierdoor kan je makkelijker kiezen wat wel en niet bij jou past. Er zijn vele soorten parfums verkrijgbaar. In onze top 10 beste heren parfum hebben we een mix van geuren opgenomen. Lees snel verder en zie welke heren parfums er het beste uit de test komen.

Top 10 heren parfum

Beste heren parfum voor jou

Heb jij wel eens een miskoop gedaan met een herengeur? Je bent niet de enige! Veel mannen kiezen een nieuwe geur omdat het in de aanbieding is, de flacon er stoer uitziet of omdat het een cadeau is geweest. Maar hierdoor weet je niet of een geur ook bij jou lekker ruikt, en of je het na een dag dragen nog steeds lekker vindt ruiken. Voorkom teleurstellingen en kies jouw beste parfum, op basis van jouw wensen.

Kies een parfum op basis van jouw eigen wensen.

Jijzelf bepaalt of je een geur lekker vindt ruiken of juist niet. En of je een flacon aansprekend vindt of niet. En de aanschafprijs speelt natuurlijk ook een rol. Wij hebben hier rekening mee gehouden de top 10 beste herengeuren. 

# Product Karakter Prijs v.a.
1 Hugo Boss Bottled - Eau de Toilette
Het beste heren parfum
Houtige geur € 39,00
2 David Beckham Instinct - Eau de Toilette
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Aromatische geur € 11,09
3 Givenchy Gentleman Only - Eau de Toilette
Heerlijk geurtje op feestjes
Houtige geur € 67,95
4 Davidoff Cool Water - Eau de Toilette Aromatische geur € 21,99
5 Joop! Homme - Eau de toilette Oriëntaalse geur € 19,98
6 Paco Rabanne Invictus - Eau de toilette Houtige geur € 55,99
7 Calvin Klein One - Eau de Toilette Citrus geur € 21,79
8 Burberry Brit Rhythm - Eau de Toilette Leerachtige geur € 27,00
9 Armani Code - Eau de Toilette Kruidig € 62,00
10 Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme - Eau de Toilette Citrus geur € 35,50
Laatste prijs-update: dinsdag november 2019

Waar opletten bij de aanschaf van het beste parfum?

Bedenk van tevoren goed waar je naar op zoek bent in een nieuw parfum, zodat je jouw zoektocht naar het beste parfum goed aftrapt. Wat vind je lekker ruiken, wil je het overdag dragen of juist met uitgaan. Wat is je budget, wil je meerdere parfums hebben, noem maar op. Door hier al goed over na te denken, kan je in de winkel gerichter een aantal parfums proberen. Wij raden je aan om vooraf de Koopgids te lezen, zo vind je zeker de beste parfum voor jou!

Vera den Grondel
Door: Vera
Vera werkt samen met haar team aan de reviews uit de categorieën Baby & Kind, Dieren, Keuken & Koken en Huishouden & Wonen. Dagelijks testen, vergelijken en reviewen ze producten om het voor jou makkelijker te maken.