Beste ijsblokjesmachine 2022

Laatste ge-update in door Els

Je bent helemaal ready to party; taart, hapjes en drank? Check!

Jouw feest is een succes, totdat je vriendin met haar glas lauwe, witte wijn op zoek gaat naar de: ijsblokjes! Daar had je even niet op gerekend.

In je vriesvak vind je nog een bakje met 3 doffe klontjes. En het is te laat om nog een grote zak ijs bij de supermarkt te halen, balen!

Een ijsblokjesmachine is niet alleen de oplossing voor iedereen die geen zin meer heeft om te sjouwen met zakken ijs, het is een fantastische manier om snel verse ijsblokjes te maken en nooit meer zonder te zitten.

Maar in een tijdperk waar snel ijsblokjes maken populair is, zijn er ook een hoop extra modellen en varianten op de markt gekomen. En bij de verkeerde keus, eindigt je goede voornemen met alweer een ruimte innemend keukenapparaat dat je nooit meer gebruikt.

Wij vergeleken verschillende modellen op snelheid, capaciteit en duurzaamheid om de beste ijsblokjesmachine voor jou uit te zoeken. En wij waren de grootste fan van de Tectake 400474 . Wil je een ander design? We hebben nog 2 toppers voor je gevonden! Lees snel hieronder.

Beste koop ijsblokjesmachine
Tectake 400474
Bol.com
Tectake 400474
Best geteste ijsblokjesmachine
TZS First Austria 5104
Bol.com
TZS First Austria 5104
Beste ijsblokjesmachine voor thuis
PRIMO PR403IB
Bol.com
PRIMO PR403IB
Tectake 400474 Bekijk prijzen
Maat ijsblokjes: Grote en kleine
Freeze duur: 6-13 minuten
Productie in 24 uur: 12-15 kg
Watertank: 2,4 liter
Hierom zijn we fan:
Deze ijsblokjesmachine maakt in 6 minuten tijd 9 ijsblokjes, dus je geniet supersnel van een koud drankje!
Let hierop:
Deze ijsblokjesmachine maakt geluid dat volgens sommige gebruikers storend is.

De beste koop ijsblokjesmachine Tectake 400474 is onze favoriet omdat je met deze magische machine op 1 dag 15 kilo ijsblokjes maakt. Handig als je je verjaardagsfeest thuis viert, of als je een voorraad aan wilt leggen. Daarbij is de prijs van deze machine ook uitstekend in balans met de kwaliteit.

Toen we deze ijsblokjesmachine uit de doos haalden waren we meteen weg van het unieke design. Je hebt de keuze uit de kleuren:

  • Zilver
  • Rood
  • Zwart

Deze machine is compact en overal te gebruiken, bijvoorbeeld op kantoor zoals bij ons of thuis in de keuken. Je hebt wel een stopcontact nodig natuurlijk.

Het gebruik is heel makkelijk. Stekker in het stopcontact, water erin, kies voor grote of kleine ijsblokjes via de LED display en klaar! De blokjes zijn in de maak. Daarmee is de machine dus heel gebruiksvriendelijk.

De blokjes vallen in de voorraadmand die je er makkelijk uithaalt. Met de meegeleverde ijsschep verdeel je de ijsklontjes over de glazen of je bewaart ze in een zak in de vriezer. De voorraadmand kan tot 700 gram ijsblokjes bewaren.

Als de voorraadmand vol is schakelt de machine vanzelf uit. Dat bespaart weer stroom, en is daarmee ook goed voor je portemonnee en het milieu!  

Was al een tijdje aan het sparen voor een Amerikaanse koelkast, maar laat die nu maar achterwege...... Wat een prachtig apparaat zeg! Binnen 8 minuutjes lagen de eerste ijsblokjes al in het mandje.

Verkrijgbaar bij:
TZS First Austria 5104 Bekijk prijzen
Maat ijsblokjes: Grote en kleine
Freeze duur: 9-10 minuten
Productie in 24 uur: 12-15 kg
Watertank: 2,2 liter
Hierom zijn we fan:
Deze ijsblokjesmachine maakt geruisloos en supersnel kleine of grote ijsblokjes. De machine is lekker compact, dus makkelijk op te bergen!
Let hierop:
Deze ijsblokjesmachine werkt prima met leidingwater maar met bronwater heb je minder last van kalkaanslag.

De best geteste ijsblokjesmachine is de TZS First Austria 5104. Met een watertank van 2,2 liter maakt deze machine op 1 dag 15 kilo ijsblokjes voor jou. Wij testen de machine door water in de tank te gieten, kiezen voor kleine of grote ijsblokjes en vervolgens te genieten.

De machine is eenvoudig in gebruik en maakte nauwelijks geluid. Voor we het wisten hadden we al 9 blokjes te pakken. Mijn collega deed de blokjes met de meegeleverde schep op professionele wijze in onze longdrinkglazen. Heerlijk gekoeld, wat ook lekker past bij bruiswater.

Als de voorraadmand vol is slaat hij af. Daardoor voorkom je onnodig stroomverbruik, dat is voordelig voor jou en goed voor het milieu!

De machine is gemaakt van duurzaam onderhoudsvriendelijke kunststof en makkelijk te reinigen met schoon water zonder gebruik van reinigingsmiddelen.

Tot slot is deze machine lekker compact en daardoor makkelijk op te bergen.

Werkt gewoon super goed. Snel en stil! Slaat af als hij vol is. Ik ben zeer tevreden!

Verkrijgbaar bij:
PRIMO PR403IB Bekijk prijzen
Maat ijsblokjes: Grote en kleine
Freeze duur: 9 minuten
Productie in 24 uur: 12 kg
Watertank: 1,8 liter
Hierom zijn we fan:
Deze RVS ijsblokjesmachine met strak design is duurzaam en werkt supersnel met een handig bedieningspaneel dat aangeeft wanneer je bijvoorbeeld bij moet vullen of wanneer de voorraadbak vol is.
Let hierop:
Deze ijsblokjesmachine kan de eerste 2 of 3 keren kleine onregelmatige kleine blokjes produceren, geen paniek want daarna werkt het prima!

Wij kozen de PRIMO PR403IB als beste ijsblokjesmachine voor thuis. Waarom? Omdat deze RVS ijsblokjesmachine met strak design zeker niet zal misstaan in jouw keuken. Door de luxe lay-out is het niet erg om de machine op het aanrecht te laten.

Wij merkten op tijdens de test dat deze machine wel meer geluid maakte dan de eerder door ons geteste TZS First Austria 5104, maar het was voor ons niet storend. Mocht je nou wel snel geïrriteerd zijn door gezoem op de achtergrond, dan past deze misschien niet helemaal bij jou.

Verder produceert de machine perfecte heldere grote of kleine ijsblokjes in een handomdraai. De ijsblokjesmachine is gebruiksvriendelijk omdat er een lampje knippert wanneer er water bijgevuld moet of wanneer de voorraadbak vol is, heel handig!

Als de voorraadbak vol is stopt de machine vanzelf met werken en gebruikt geen stroom meer, energiezuinig dus!

We hebben deze machine laten werken tot het lampje op het bedieningspaneel bij ‘ICE Full’ knipperde. Een volle opvangbak in slechts 2 uur tijd! De opvangbak is er makkelijk uit te halen en er zitten dan 120 ijsblokjes in.

Deze machine is gemaakt van RVS dat materiaal gaat lang mee en is makkelijk schoon te maken. De machine weegt daarom weer wel wat zwaarder maar is compact en goed op te bergen.

Gekocht voor de verjaardag van mijn vader en hij is er heel blij mee! Eerste 2-3 keer waren de ijsblokjes aan de kleine kant, maar daarna werkte het super!

Verkrijgbaar bij:
Product Maat ijsblokjes Freeze duur Productie in 24 uur Watertank
Tectake 400474 Tectake 400474
Beste koop ijsblokjesmachine
Grote en kleine 6-13 minuten 12-15 kg 2,4 liter Bekijk prijzen
TZS First Austria 5104 TZS First Austria 5104
Best geteste ijsblokjesmachine
Grote en kleine 9-10 minuten 12-15 kg 2,2 liter Bekijk prijzen
PRIMO PR403IB PRIMO PR403IB
Beste ijsblokjesmachine voor thuis
Grote en kleine 9 minuten 12 kg 1,8 liter Bekijk prijzen
Laatste prijs-update: vrijdag 24 maart 2023
Door:
Els

Els heeft ruim 6 jaar ervaring als copywriter. Ze is nieuwsgierig en duikt graag diep in een onderzoek om de beste producten naar boven te halen. Ze wordt blij als ze jou kan helpen bij keuzestress!