Welke keukenmachine gebruikt Jamie Oliver?

Door: Stijn
Laatste update: 11 november 2021

Jamie Oliver is de bekroonde chef-kok, restauranthouder en presentator die een wereldberoemdheid is geworden. Hij is geboren in Clavering in Essex in het Verenigd Koninkrijk. Hij werd bekend door zijn kookprogramma “The Naked Chef” dat van 1994 tot 1999 werd uitgezonden op Channel 4. Deze show duurde vier seizoenen en leverde hem internationale bekendheid op.

Hij is bekend om zijn snelle bereidingswijze van maaltijden in zijn show Jamie’s 15-Minute Meals. De show heeft ook een kookboek dat meer dan 100 recepten bevat, met gerechten zoals Jamie’s kenmerkende kip pasta en meer.

Jamie heeft meer dan 20 jaar ervaring in de keuken en is zeer goed op de hoogte van keukengereedschap.

Wat voor keukengereedschap gebruikt hij?

Dit zijn enkele van de gereedschappen die Jamie Oliver in zijn keuken gebruikt: een blender, keukenmachine, waterkoker, Dutch oven, roestvrijstalen pannen, potten, anti-aanbakpannen, grillpannen, bakplaten en een zeef. Hier is een filmpje van zijn hele collectie.

Maar wat is nou zijn favoriete keukenmachine?

De Philips Jamie Oliver HR7782/01 keukenmachine is een van de duurste modellen op de markt. Hij heeft 17 verschillende snelheidsstanden die vooraf zijn ingesteld, zodat je elke keer het perfecte resultaat krijgt – of het nu een puree of een grove salsa is. Het mes heeft vijf verschillende opzetstukken waarmee je de voorbereidingstijd voor je favoriete recepten kunt verkorten.

Wat kan je allemaal doen met de Philips Jamie Oliver HR7782/01?

Met de Philips Jamie Oliver HR7782/01 foodprocessor kun je:

  • voedsel hakken
  • snijden
  • raspen
  • pureren
  • klutsen

Deze krachtige processor wordt geleverd met een opzetbare garde voor het opkloppen van eiwit en room. Hij heeft ook een vergrendelbare invoergoot die het voedsel op zijn plaats houdt terwijl het mes (gemaakt van chirurgisch staal) het fijnhakt.

Koks steken veel tijd en moeite in het maken van de perfecte maaltijd. Maar er zijn enkele taken die gemakkelijk zijn voor mensen, maar moeilijk voor machines, zoals het hakken van groenten. Gelukkig zijn er keukenmachines die het zware werk voor je kunnen doen!

Vind hier onze top 5 beste keukenmachines van 2021 waarmee je gemakkelijk je favoriete gerechten kunt bereiden.

Over de auteur

Stijn

Stijn is fanatiek schrijver en al jarenlang geïnteresseerd in verschillende soorten elektronica. Hij houdt van technische snufjes, zoals drones, VR-brillen en gamen. Verder kun je bij Stijn niet a... Lees meer