Koelkast tafelmodel zonder vriesvak kopen

Koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een tafelmodel koelkast zonder vriesvak is er hier één van. Dit type koelkast is perfect geschikt wanneer je een beperkte ruimte in je keuken hebt.

Je bent vast benieuwd naar waar je op moet letten bij de aanschaf van een koelkast tafelmodel zonder vriesvak. Wij gaan jou daar dan ook mee helpen. Wij hebben alle voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Koelkast zonder vriesvak tafelmodel

Een tafelmodel koelkast is gemiddeld ongeveer 85 cm hoog en 60 cm diep. Een tafelmodel koelkast is geschikt voor een huishouden van 1 a 2 personen, aangezien er niet veel ruimte nodig is. Vooral omdat er geen vriesvak aanwezig is, is er extra veel ruimte voor eten en drinken dat niet ingevroren hoeft te worden. Op deze manier blijft er ongeveer 150 liter of minder over in het koelgedeelte. Wanneer er wel een vriesvak aanwezig is, dan is dat al snel minder dan 60 liter.

Wil je toch een vriezer? Dan raden wij je aan om een koelkast met vriezer aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld eens aan een vriezer voor in de schuur. Wil je toch liever een grote koelkast? Dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om een koelkast voor in de schuur aan te schaffen. Dit scheelt een hoop ruimte.

Voor- en nadelen

Een tafelmodel koelkast zonder vriesvak kan aan de ene kant superhandig zijn omdat hij geen vriesvak heeft en daardoor dus meer ruimte heeft. Toch kan dit ook een nadeel zijn. Zonder vriesvak of losse vriezer kun je dus geen producten invriezen.

Daarbij zijn tafelmodel koelkasten ideaal als het aankomt op het besparen van ruimte. Ze passen overal makkelijk tussen, onder of op. Zo neemt de koelkast niet direct de halve keuken in beslag.

Tot slot is het over het algemeen zo dat een tafelmodel koelkast zonder vriesvak meer warmte afgeeft, waardoor hij weer harder moet werken om koel te worden. Hierdoor zijn de dus niet per se energiezuinig.

Waar kun je een tafelmodel koelkast zonder vriesvak kopen?

Onderstaande aanbieders kunnen je voorzien van een tafelmodel koelkast zonder vriesvak: